![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Na początek się przywitamxD
No to witam ![]() Kumpel pół roku temu kupił sobie dziararkę- przez ten czas ćwiczył na świńskich skórach, a nastepnie na sobie ![]() Sam mam już jeden tatuaż (nie lubie gdy ktoś mówi dziara- żle mi się kojarzy) wykonany przez niego. Przez tydzień ściągałem z emulów, warezów i innych uploadów mase dziar- ponad 3gb i znalazłem tą jedna wymarzoną xD lecz niestety jest to zdjęcie "na skórze" ![]() Sprawa jest prosta- może mi ktos przerysować ten tattoo jako szkic?? plis plis plis, probowałem w piancie, ale nie mam takiego talentu. Oczywiście ten chiński znak potem usune (nawet nie wiem co on oznacza) i wstawie z horoskopu chińskiego, jestem świnią hehehe, nie, żartuje- wąż, ale cyna hehehehttp://img176.imageshack.us/img176/2718/beztytuubi1.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
"Kumpel pół roku temu kupił sobie dziararkę"
"(nie lubie gdy ktoś mówi dziara- żle mi się kojarzy)" Po pierwsze zastanow sie co piszesz :P a po drogie... w sumie mam troche wolnego czasu to mogl bym to zrobic... ale po co Ci szkic ? chcesz oryginal czy przez kompa zeskanowanego ? |
|
|
|||
|
|||
|
Przepraszam, że tak poźno dop. ale mam problem z netem- neo sucks
![]() Chodzi mi o ''desieng" tego tattoo, najlepiej w mailu ![]() Za pomoc dam piwo czy co tam jest na tym forum- jesli wogole jestxD odp |
|
|
||||
|
||||
juz bawilem sie chwilke nad tym na przerwie w robocie, ale teraz na spokojnie jak bede mial chwile wolnego czasu to Ci to zrobie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Witam
jestem nowy na tym forum, i w pierwszym poście chce pomuc ![]() oto szkic twojego upragnionego tatuaza ![]() http://img529.imageshack.us/my.php?image=tatoo1fy8.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ooo dzięki chłopaki- jutro biore- a raczej kumpel bierze się do roboty
![]() cos czuję ze żeberka na tym ucierpią. Potem wysle zdjecie gotowca:* |
|
|
|||
|
|||
|
Post Usunięty
Ostatnio edytowane przez Shtojer : 07-23-2008 o 14:18. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.