![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam Pytanie co byscie zrobili na moim miejscu?? Poznalem kolesia co dziara ale robi to za granica w grudniu bedzie w polsce na miesiac i powiedzial ze jest w stanie mi duzo taniej zrobic tatuaz i chce to zrobic u mnie w domu. zaufac mu ze bedzie wszystko potem wporzadku z dziara czy wybrac sie lepiej do studia profesjonalnego??
widzialem ino jedno zdjecie jego dziela i ogolnie mi sie podobalo ale nie mam juz bo bym wkleil. |
|
|
|||
|
|||
|
Posłuchaj jeżeli widziałeś jego dzieło to jedno...ale skąd wiesz że nie podszywa się pod kogoś?
Jeżeli przy tobie wypakuje sprzęt sterylnie nowy i zapakowany to ok... Wtedy pozostanie tylko kwestia jego umiejętności.. może przyjeżdza do ciebie by poćwiczyć dziaranie...nie wiem...ja bym się w to nie bawił zwłaszcza że nei jestem pogłebiony w to na jakim poziomie stała wasza rozmowa jak długo go znasz itp... Odpuścił bym.. |
|
|
||||
|
||||
|
jedna z glownych zasad nie oszczedzaj na tatuazu
ktos zrobi taniej metodami domowymi itd ;/wychodze z zalozenia ze to jest inwestycja na cale twoje zycie wiec nie powinno sie oszczedzac na niej )ale to moja opinia )osobiscie poszedlbym do studia![]() Ostatnio edytowane przez northway26 : 10-31-2009 o 09:38. |
|
|
||||
|
||||
|
tez bym nieryzykował jezeli niewidzialełeś jego prac(jedna to za malo)to lepiej sobie odpóść
|
|
|
||||
|
||||
|
Jedno zdjęcie to za mało aby wyrobić sobie obiektywne zdanie na temat danego artysty. Może niech ci udostępni swoje portfolio inaczej poszukaj kogoś innego.
|
|
|
|||
|
|||
|
dokladnie jesli dziara za granica to na pewno powinien miec ich duzo wiecej niz jedno lub tez swoja strone www lub blog jakis czy cos a jesli tylko jedno ci pokazal to jakos zaufania nie mialbym do niego
|
|
|
|||
|
|||
|
no tez wlasnie sie wachalem
dzieki za opinie jednak doplace i pojde do studia A strony swojej nie ma bo sie pytalem. I znam go przez przyjaciólke wiec nie za bardzo.Ostatnio edytowane przez Smox : 10-31-2009 o 13:34. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.