Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10-30-2009, 23:08
Smox Smox jest nieaktywny
Bywalec

Miasto: Slonsk
Domyślnie Zaufanie

Mam Pytanie co byscie zrobili na moim miejscu?? Poznalem kolesia co dziara ale robi to za granica w grudniu bedzie w polsce na miesiac i powiedzial ze jest w stanie mi duzo taniej zrobic tatuaz i chce to zrobic u mnie w domu. zaufac mu ze bedzie wszystko potem wporzadku z dziara czy wybrac sie lepiej do studia profesjonalnego?? widzialem ino jedno zdjecie jego dziela i ogolnie mi sie podobalo ale nie mam juz bo bym wkleil.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-30-2009, 23:47
Patriota Patriota jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

Posłuchaj jeżeli widziałeś jego dzieło to jedno...ale skąd wiesz że nie podszywa się pod kogoś?
Jeżeli przy tobie wypakuje sprzęt sterylnie nowy i zapakowany to ok...
Wtedy pozostanie tylko kwestia jego umiejętności.. może przyjeżdza do ciebie by poćwiczyć dziaranie...nie wiem...ja bym się w to nie bawił zwłaszcza że nei jestem pogłebiony w to na jakim poziomie stała wasza rozmowa jak długo go znasz itp...
Odpuścił bym..
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-31-2009, 09:31
northway26's Avatar
northway26 northway26 jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

jedna z glownych zasad nie oszczedzaj na tatuazuktos zrobi taniej metodami domowymi itd ;/wychodze z zalozenia ze to jest inwestycja na cale twoje zycie wiec nie powinno sie oszczedzac na niej)ale to moja opinia)osobiscie poszedlbym do studia

Ostatnio edytowane przez northway26 : 10-31-2009 o 09:38.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-31-2009, 09:35
iskender's Avatar
iskender iskender jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

tez bym nieryzykował jezeli niewidzialełeś jego prac(jedna to za malo)to lepiej sobie odpóść
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-31-2009, 09:35
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Jedno zdjęcie to za mało aby wyrobić sobie obiektywne zdanie na temat danego artysty. Może niech ci udostępni swoje portfolio inaczej poszukaj kogoś innego.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-31-2009, 12:02
suchyeu suchyeu jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

dokladnie jesli dziara za granica to na pewno powinien miec ich duzo wiecej niz jedno lub tez swoja strone www lub blog jakis czy cos a jesli tylko jedno ci pokazal to jakos zaufania nie mialbym do niego
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-31-2009, 13:19
Smox Smox jest nieaktywny
Bywalec

Miasto: Slonsk
Domyślnie

no tez wlasnie sie wachalem dzieki za opinie jednak doplace i pojde do studia A strony swojej nie ma bo sie pytalem. I znam go przez przyjaciólke wiec nie za bardzo.

Ostatnio edytowane przez Smox : 10-31-2009 o 13:34.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania