![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Chciałbym przerobić tatuaż jeśli ktoś jest chętny to zapraszam. Poniżej zdjęcia tego czegoś co zostało mi zrobione jak miałem 13 lat. W wieku w którym teraz jestem, aż wstyd pokazać sie na plaży z tym czymś
. Proszę o zapoznanie się z tematem będę bardzo wdzięczny.![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lolek : 04-11-2008 o 12:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Ojoj... masz tutaj wielki plus ze jest strasznie jasny, maly i prosty co ulatwi Ci zakrycie go praktycznie wszystkim
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
No może i tak ale chcę do tego podejść profesjonalnie i uzyskać opinii expertów. Po to aby nie popełnić jeszcze raz tego samego błędu i nie zrobić jakiejś głupoty tak jak miało to miejsce parę lat temu. Więc wystawiajcie opinie jaki czy duży czy mały, a najlepiej jakiś szkic, rysunek. Dzieki za dobre chęci.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli pojdziesz do profesjonalnego studio to nie popelnisz zadnego bledu. Zostaje Ci tylko wybrac wzor jaki Ci odpowiada i po krzyku
Doswiadczony tatumajster nie zostawi sladu po starym "tat2" jak nie zapomne to zrzuce cos wieczorkiem |
|
|
|||
|
|||
|
Jak byś mógł to będę naprawdę wdzięczny. Osobiście wolałbym tribala jakiegoś wychodzącego może i nawet na plecy, ale wrzuć co masz. Dzieki
|
|
|
|||
|
|||
|
ja mialem takie cos na kostce tylko mniejsze i zakrylem go znakiem chinskim honor
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.