![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam.W piątek zrobiłem tatuaż na nodze powyżej kostki od wewnętrznej strony...dbam o niego jak tylko mogę tzn. przemywam 3 x dziennie i smaruje alantanem.Niepokoi mnie jedno cały czas jest zaczerwienienie w okól niego i jak stoję w miejscu to boli jak chodzę i siedzę to nic...Martwi mnie to.Proszę o pomoc
Ostatnio edytowane przez xecuter3 : 12-10-2008 o 20:56. |
|
|
||||
|
||||
|
czyzby domowe warunki ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ze zdięcia ciężko wywnioskować ale martwi mnie fakt że po tygodniu jeszcze cię rwie i to zaczerwienienie .
Paprze ci się chyba dziarka moim skromnym zdaniem to za często przemywasz ,miejsce jest niefortunne bo na kości pewnie za głęboko wbijana kolka. Będzie poprawka ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tak domowe lecz koleś ma profesionalną maszynkę, nowe igły przy mnie odpakowywane,nówki rękawiczki(sam kupowałem) i oryginalny tusz...wszystko było sterylnie....może wrażliwość skóry w takim miejscu?
Na zdjęciu jest posmarowana alantanem i dosc nie typowo to wygląda, a co do poprawki to jestem tego świadomy Ostatnio edytowane przez xecuter3 : 12-11-2008 o 08:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Dokladnie po tym zdjeciu nie mozna nic stwierdzic jak dla mnie to nie jest zaciekawe wedlug mnie powinienes isc do niego i go opieprzyc za to co ci zrobil jak dla mnie to jakis stan zapalny sie wdal zaczerwienienie znika raczej po 1 do 3 dni a nie po tygodniu prawie poczekaj pare dni dbaj o niego smaruj przemywaj napewno sie zagoi lecz poprawka bedzie gwarantowana pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu nie chodzi o sterylnosc. Poprostu pamietam moje "piekne" poczatki i tez zrobilem pare razy taka krzywde - to jest poprostu blad techniczny
albo zaoral Ci skore albo wbijal jak najglebiej potrafil albo to i to :P |
|
|
|||
|
|||
|
Najprawdopodobniej....hum jak mi sie to zagoi to nie bedzie problemu z poprawką ?po zaoraniu skory ? a tak przy okazji shtojer mieszkam w cieszynie czyli do bielska mam 15 minut autem
masz jakies swoje studio tam ?Ostatnio edytowane przez xecuter3 : 12-11-2008 o 17:47. |
|
|
||||
|
||||
|
problemu niebędzie tylko poczekaj aż ci się pożądnie zagoi i zejdzie taka cienka cerata
![]() Co najwyżej to bedziesz musiał szerzej kontury zrobić bo jest możliwość że ci się tusz pod skórą rozleje. |
|
|
|||
|
|||
|
powiedz swojemu tatuazyscie ze ma za sztyno maszyne i zeby podchodzil do tej sztuki jak do pupci niemowlecia a nie jak gwozdziem w blache
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.