Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-16-2012, 08:52
kali_0 kali_0 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Wzór tatuażu poszukiwany

Cześć,
mam nadzieję, że wątek w odpowiednim miejscu...

Otóż mam pewne pytanie, mianowicie od jakiegoś już czasu noszę się z zamiarem zrobienia sobie tatuażu na karku. Załóżmy, że dokładniej od miejsca za uchem do jakiegoś punktu na karku. Tatuaż miałby być nie dla samego faktu posiadania go, ale również symbolizować coś, przy czym kot mile widziany.
Dokładniej jednak rzecz ujmując poszukuję już od jakiegoś czasu czegoś co związane byłoby z kotem (który dla mnie jest symbolem niezależności, wolności), problem jednak pojawia się nieco dalej, bo chciałabym aby tatuaż w jakiś sposób przedstawiał chaos w "duszy", brak jednolitości, emocjonalnej stabilności, etc.

Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć gdzie mogłabym szukać osoby będącej w stanie przedstawić kilka projektów podobnego tatuażu? Zwizualizować mój zamysł?
Stary 01-16-2012, 11:00
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał kali_0 Zobacz post
Cześć,

Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć gdzie mogłabym szukać osoby będącej w stanie przedstawić kilka projektów podobnego tatuażu? Zwizualizować mój zamysł?
W swojej głowie i w salonie tatuażu, gdyż tutaj nikt ci wzoru nie narysuje.

Wzorów o tematyce kociej jest mnóstwo, tylko usiąść i szukać. Ostatecznie możesz sobie wytatuować własnego kota i to byłoby fajne, bez dorabiania zbędnej ideologii.

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-16-2012 o 11:16.
Stary 01-16-2012, 21:41
kali_0 kali_0 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Wybacz ale posiadanie tatuażu dla samego faktu posiadania tatuażu jest dla mnie kiepskim pomysłem. Walnięcie sobie na całe życie czegoś bezsensownego i bez choćby najmniejszego znaczenia dla osoby która sobie to robi jest robieniem z siebie brudnopisu.

Wiem, że wzorów z kotami jest wiele z tym, że, jak być może zauważyłeś, nie o samego kota mi chodzi. Szukałam podpowiedzi co do drugiego motywu, tj. przedstawienia aspektów niejednolitości "duszy". Czegoś, co można by połączyć z BPD (pogranicznym zaburzeniem osobowości). Chodzi mi raczej o podpowiedź kogoś, być może ktos się znajdzie, kto umiałby podać kryteria wyszukiwania, albo pomysł ułatwiający wizualizację tego.
Stary 01-17-2012, 00:31
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Kot z "Alicji w krainie czarów" siedzący w cylindrze Szalonego Kapelusznika. Coś mi jednak mówi, że masz za mało lat i nikt ci tatuażu nie zrobi. Polecam jednak iść do studia i powiedzieć dokładnie to co napisałaś. Koniecznie opowiedz co usłyszałaś w odpowiedzi. Albo filmik nagraj. ;P
Stary 01-17-2012, 10:33
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał kali_0 Zobacz post
Wybacz ale posiadanie tatuażu dla samego faktu posiadania tatuażu jest dla mnie kiepskim pomysłem. Walnięcie sobie na całe życie czegoś bezsensownego i bez choćby najmniejszego znaczenia dla osoby która sobie to robi jest robieniem z siebie brudnopisu.

Wiem, że wzorów z kotami jest wiele z tym, że, jak być może zauważyłeś, nie o samego kota mi chodzi. Szukałam podpowiedzi co do drugiego motywu, tj. przedstawienia aspektów niejednolitości "duszy". Czegoś, co można by połączyć z BPD (pogranicznym zaburzeniem osobowości). Chodzi mi raczej o podpowiedź kogoś, być może ktos się znajdzie, kto umiałby podać kryteria wyszukiwania, albo pomysł ułatwiający wizualizację tego.

Buehehehe, oglądaj mniej Miami Ink... i nie licz na to, że ktoś ci tutaj będzie szukał i może jeszcze rysował wzory o '"niejednolitości duszy" czy tam kociej natury, buehehehe.
Jak my mamy ci doradzić skoro sama nie wiesz o co ci chodzi, nikt z nas nie siedzi w twojej głowie i nie będzie się zastanawiał o.c.b. Chcesz kota to go sobie poszukaj sama. I jeszcze jedno, dzisiaj tatuażu nie robi się na całe życie, to nie te czasy a dorabianie ideologii na siłę jest absurdalne i takie "amerykańskie".
A może o tego kota w głowie chodzi?

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-17-2012 o 11:46.
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania