![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
No albo gramofon i zamiast płyty lisć
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hehe jak cos wykminie przez noc to ci jutro napiszę,a teraz spadam w kimono
|
|
|
|||
|
|||
|
własnie coś mi wpadł pomysł aby połączyć liśc marihuany z jakimś oldschool'owym radiem i jakimiś nutami
|
|
|
||||
|
||||
|
Więc idź do studia powiedz co chcesz i ci to narysują a jak będzie git to pod igiełki
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie tak jak mówi Wojtas, wymyśl sobie coś a w studiu Ci to narysują.
A któryś z tych Ci się podoba? |
|
|
||||
|
||||
|
Wpadłem na coś jeszcze (temu że akurat robie coś podobnego) mianowicie,poszrpana skóra,spod niej wyłaniająca się zbroja,ewentualnie jakieś płytki stali,ponabijane ćwiekami bądz pozbijane razem jakimiś łącznikami i na tym byłby znak marychy ale tak jak by wytłoczony,spod prasy,to by wyglądało jak cherb jakiś na tej zbroi
![]() Tak jak w tej piosenke Kalibra 44 "do boju zakon marii" ![]() Albo niezłym motywem było by zrobienie skóry na kamień,jakieś pęknięcia i delikatne cienie a na środku znak marychy taki jak by zrobiony dłutem w tym kamieniu taki wyryty,ciemny heh |
|
|
||||
|
||||
|
Albo najprościej w świecie to
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No taki "realny" tatuaż to już może być niebezpieczny dla posiadacza,bo jak przycisnie nałóg i nie bedzie co jarać to naskórek zacznie zdrapywać i do lufy nabijać błahaha
|
|
|
|||
|
|||
|
Z ta zbroja to ciekawy w sumie pomysl
@Matys23 najlepszy z tych 3 propozycji jest dwojka, nawet bez tego dodatku kobiety po prostu sam lisc mnie interesuje, bede musial isc do studia i koniec dzieki za pomoc jak cos jeszcze znajdziecie to dawac ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.