![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, troche przeszukałem google, ale nie moge znaleźć żadnego ciekawego wzoru liścia marihuany, jeśli macie ciekawe wzory prosze o pomoc
pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Po prostu nie chce Ci się. Gdybyś się trochę postarał i posiedział chwilę to na pewno byś coś znalazł.
Napisz co to znaczy dla Ciebie "interesujący" żeby, jeśli ktoś się skusi szukać dla Ciebie, to nie robił tego po omacku. Jak piszesz "jakiś" to pierwsze co mi przychodzi na myśl to żeby Cie odesłać tu: www.google.pl |
|
|
||||
|
||||
|
Noooo trochę mi to lenistwem zalatuje
![]() A poza tym dla mnie "interesujące" może być to co dla Ciebie jest nie warte uwagi |
|
|
|||
|
|||
|
Nie, nie martwcie się poszukałem troche ale nic ciekawego nie znalazlem, po prostu chcialbym zrobic tatuaz z MJ ale wydaje mi sie ze sam lisc bedzie troche nudny, chcialem do tego cos ciekawego nie wiem jak to okreslic po prostu zeby trafil w moj gust, moze jakis dym w okol czy cos takiego, po prostu musialbym to zobaczyc zeby bylo to
trroche chaotycznie, wybaczcie, piszcie swoje opinie moze cos interesujacego dla mnie sie znajdzie/ |
|
|
||||
|
||||
|
O właśnie,ja uznałbym interesującym motywem liść mary z moherowym beretem na środkowym "odnóżu" hehe
|
|
|
||||
|
||||
|
Pomyśl o tym co cie rajcuje i masz gotowy pomysł,wystarczy połączyć,albo coś co ci się zajebiście kojarzy z jaraniem,pokombinuj to w końcu tatuaż dla ciebie
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Np, jakiś liśc marihuany z elementem muzycznym
|
|
|
||||
|
||||
|
Widzisz już masz ciekawy motyw
|
|
|
|||
|
|||
|
No tak, ale jak z tego wzor stworzyc, bez konkretow nie chce isc do studia.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mam motyw,niekoniecznie ci się musi podobać,ale jak już wymyśliłem to ci napiszę,mianowicie pysk pitbula przykładowo z wypalonym na czole znakiem liścia mary,wiesz wypalonym w taki sposób jak się znaczy bydło hehe,mogło by wyglądać kozacko
No ale definitywnie odradzam ci motyw "samego" liścia bo może ci się teraz podobac ale na bank za kilka lat uznasz że to burak i będziesz go zakrywał lud dorabiał cos pozdrawiam |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.