![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, mam taką wielką prośbę, mam koncepcje na tatuaż ale nie umiem sobie go wyobrazić tzn tatuaż miałby znajdować się na lewej piersi i miałby zawierać on motyw związany z motocyklem ( moja myśl to był kask powiązany z krzyżem). Jeśli ktoś miałby pomysł i zrobił jakiś szkic będę bardzo wdzięczny
Z góry dzięki Borys ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
wymyśliłem dla ciebie coś takiego :
oczywiście jest to tylko szkic który zają mi 10 min i wszystko można zmienić. Napisz czy ci się podoba, jeśli nie to też napisz ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie takie glupie tylko dopracowac to dobrze trzeba hehehe
|
||||
|
||||
|
ja bym tam jeszcze dorobił kawałek szyi i koloratke
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
eee no widzę że szefowa ma talent,tylko do tego krzyża bym się przyczepił czegoś mu brakuje
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no mialam napisac,ze przepraszam ale krzyz mi nie wyszedl za dobrze ..
nie wiem ..moze lepiej by to w kolorze wygladalo ? a brakuje mu dzizasa zdaje sie .. |
|
|
||||
|
||||
|
ale za to cienie mi się bardzo podobają,jaką technikę stosujesz?
|
|
|
||||
|
||||
|
tu nie ma techniki..
tu byla wena.. czytam,ze trzeba komus pomoc .. odruchowo juz chwycilam ten dlugopis .. brulion i poszlo .. rachu ciachu .. powiedzialabym,ze sercem to "malowalam" .. tak wielka potrzebe pomocy mialam.. |
|
|
||||
|
||||
|
hahaha...
![]() motyw motocyklowy i krzyż.... hmmm może coś w stylu kasku szczękowego w perspektywie frontalnej na "badlook-u" i krzyż bym zrobił w stylu cienia padającego za kaskiem bądź na kask co też by dało fajny efekt, temat old school-owy też był by fajny |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.