![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wydziaranemu facetowi stojącemu w kolejce nikt nie powie "ty, patrz jaka wytatuowana kurwa" a i o takim przypadku słyszałam. Niestety...
Odnośnie dekoltów u kobiet to nie podobają mi się i sama nigdy sobie nie zrobię tatuażu w tym miejscu, wolę eksponować co innego. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ale powie: "patrz jaki wydziarany skurwiel, pewnie pół życia spędził w kryminale".
A jak jest z wami drogie panie, czy któraś z was zdecydowałaby się na tak intensywne (jak na zdjęciach z pierwszego postu) pokrycie swojego ciała, np. całe ramię, plecy, nogi? Może mamy na forum takie osoby a jaramy się zdjęciami z neta... YvonneS zaintrygowałaś mnie tym eksponowaniem czego innego ale powstrzymam się od dalszych pytań ;P http://www.fashionclothingtoday.com/...-tattoo-girls/
|
||||
|
||||
|
Taa, od razu. Po prostu uważam, że ładny dekolt to zadbany dekolt, wystarczy dobry biustonosz i odpowiednia bluzka, no może jeszcze jakiś dodatek w postaci naszyjnika czy łańcuszka. Więcej nie potrzeba.
Odnośnie twojego pytania to raczej nie zdecydowałabym się na wytatuowanie całego ciała ale dużej powierzchni, owszem. |
|
|
||||
|
||||
|
od zawsze
wydziarane tzn jedna max dwie dziarki mi sie wydaje ze kobieta jak jest za bardzo wydziabana zle wyglada kilka nieduzych tatoo daje rade wstazeczki sa mega sexi ![]() to co pokazal kolega palkolor dla mnie lipa hujowo wuglada ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
GatDem Jak ja Kocham Suicide Girls itp. podobne style bycia
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.