![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Nie wiem czy to to ci chodzi, NP miała 1,06%- cieniutko...
|
||||
|
||||
|
Jak patrzę na wyniki u nas na Lubelszczyźnie to jest mi po prostu wstyd, że ten region jest tak zacofany iż popiera ten cały pis.
Wracając do byłego kolegi to wczoraj spotkaliśmy jednego z kandydatów i takiego przedsiębiorcę no i ten ostatni zaczął opowiadać jak to był swiadkiem zdarzenia w lokalu gdzie kolega się napił i wszedł na stół i zaczął krzyczeć, że on te wybory wygra bo on jest wykształcony i ma tytuł mba z zagranicznej uczelni i nie bedzie sobie do konca życia rękawów wycierał jako zwykły urzędnik. Oni mu doleli jeszcze wódki to zaczął się porównywać do Napoleona, że niby on tez mały ale będzie wielki. Zenada. Później zabrali mu kapelusz ( kto w sierpniu chodzi w zimowym kapeluszu?) i gdzieś schowali to następnego dnia cały lokal go szukał. Kolega "Napoleon" dostał w sumie ponad 1000 głosów, to średni wynik i pewnie da mu nadzieję na kontynuowanie kariery politycznej bo przecież on ma tytuł i jest prawie jak wielki wódz. Panowie się smieli, że to już się chyba kwalifikuje jako przypadek do leczenia bo w wariatkowie tez wielu Napoleonów można spotkać. Teraz kolega Napoleon szykuje się ponownie do wyborów samorządowych i podobno ma duże szanse no chyba, że wczesniej zwariuje. |
|
|
||||
|
||||
|
ja dzis rano ogladalam na TVNie rozmowe z Januszkiem Palikotem ..
moze sie myle ale gadal calkiem z sensem..mowil rzeczy,ktore chce sie uslyszec ( jak to polityk,oczywiscie ) ..ale powiedzial,ze nie moze obiecac,ze uda mu sie wprowadzic wszystko ..ale ma pewne plany i zalozenia i bedzie do nich dazyl .. refundowanie in-vitro ,zalegalizowanie marihuany .. albo jak zauwazyl - w polsce za wszystko idzie sie do wiezienia..za obraze prezydenta - wiezienie,za obraze wladz - wiezienie, palenie lolka- wiezienie i tak wymienial.. dosc zabawne to bylo .. powiedzial,ze polska jest krajem demokratycznym,mamy wolnosc slowa.. skoro mozemy glosowac ,mamy tez prawo krytykowac i powiedziec cos przykrego..wiec bedzie sie staralm o to by wolnosc slowa byla "wolna" a nie karana .. itd itp .. no i mysle,ze jesli nic sie nie zmieni.. i te konowaly wszystkie beda dzialac jak dzialaja do tej pory ..to specjalnie przylece do PL zeby oddac swoj glos na niego .. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja wczoraj oglądałem go w programie Tomasza Lisa i mam takie same wrażenie. Facet ma zapał do pracy, dobre pomysły (świeckie państwo!), i jest nieprzeciętnie inteligentny. Do tej pory takiego polityka nie spotkałem. A jak będzie to sie zobaczy...
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.