![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam forumowiczów. Starałem się dokładnie przejrzeć całe forum niestety podobnego problemu nie znalazłem. Tatuaż miałem zrobiony wczoraj. Niestety dziś pojawiły się ropne krosty na nogach w miejscu depilacji. Podobne krosty powodują u mnie wrastające w skórę włosy. Tu pojawia się pytanie. Jaki to może mieć wpływ na późniejszy defekt tatuażu i ewentualną potrzebę poprawki ?
Zostawić je i nie ruszać (z doświadczenia wiem, że same potrafią nie znikać przez kilka tygodni) czy może chociaż przebić igłą żeby ułatwić wybicie włosa przez skórę. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
O fuck co za problem, zostaw niech żyją nic nie będzie będziesz żył tatuaż się nie zmaże.
|
|
|
||||
|
||||
|
Trzeba się było wydepilować albo pousuwać całkowicie te włosy przed zrobieniem tatuażu. I odradzam jakieś przekłuwanie zwłaszcza na świezym tatuażu, to prosta droga do zakażenia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
No ok. Zostawię to świństwo i poczekamy. Depilowali mnie w salonie tatuażu bo takie mieli artyści życzenie. |
|
|
||||
|
||||
|
Miałam na myśli inną depilację.
Nie wydaje mi się aby akurat folia była przyczyną bo jak napisałeś już wczesniej takie problemy występowały. Co ty robisz z tymi włosami, czy normalnie rosną, czy je golisz, jeżeli urosną to pewnie problemu nie będzie ale jak będziesz golił czy depilował to każde nowe wyrastające będą ci stwarzać kłopoty. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-17-2011 o 10:45. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.