![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam serdecznie,
robert, 24 lata. jeśli bozia da i obronię się w czerwcu z wykształcenia zostanę psychologiem (potrzebuję do tego Waszej pomocy, ale o tym założę inny wątek). jeśli o tatuaże chodzi, są głównie na łydkach i piszczelach (tatuowane tylko w jastrzębskim "kamuflażu") .. póki co, nie mam pieniążka na dalsze ozdabianie ciała, a planowałem to robić raz do roku .. no zobaczymy jak będzie. jeśli o kolczyki chodzi było ich mnóstwo, ale kierunek studiów, społeczneństwo i praca nie pozwoliły mi na to bym mógł sobie pozwolić na to, jak wyglądałem. póki co, zostały więc tylko dwa kolczyki w języku. ponadto prowadzę dwie niezależne oficyny wydawnicze: www.77industry.com - industrial/noise/experimental - tutaj jestem współwłaścicielem www.49manekinow.net - powerpop/trash/nu rave/electro/clash - w pełni moje: )) sam też robię sobię troszkę piosenek i troszkę wideo art ... na efekty można rzucić okiem i uchem tutaj: www.myspace.com/nosignalmikrodepresja. no, myślę, że na razie starczy różnych różności, teraz poszukkam odpowiedniego działu do założenia pewnego wątku... tak więc, raz jeszcze witam Wszyskich i pozdrawiam, n_s
|
||||
|
||||
|
Widze szeroko kolorowa gamma zainteresowan
witamy serdecznie! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
I tried some possibilities ( etc.) but with no success.
__________________________________________________ __________________________________ Angelina Jolie Johnny Depp Al Pacino Brad Pitt site Robert De Niro |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.