Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-16-2008, 01:04
BioMechanicLady BioMechanicLady jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Liverpool/ Wroclaw
Domyślnie Witam wszystkich:)

Ania, lat nieco ponad 20 W sumie to zlote dziecie roku Czarnobyla obecnie w Anglii.
Milosniczka sztuki Hansa Rudolfa Gigera.
Pierwszy tatuaz zrobilam sobie 1,5 roku temu- motyw kibicowski w postaci herbu na lopatce w kolorze. Potem byly juz ciezkie biomechaniczne motywy.
Udokumentowalam historie swojej choroby na zdjeciach. Zachecam do ogladania.

Taki byl efekt po 1 wizycie. Duzo nie zrobilismy bo spieszylam sie do pracy.

2 wizyta:

3 wizyta. Tymczasowo wyglada to juz tak. Po calkowitym wygojeniu bede narzucac czarne cienie wzdluz kosci i bialy na szkielet. Bedziemy tez wykanczac element biomechaniczny na dole. Tak wiec za 2 tyg bedzie widac efekt koncowy mojego wielkiego projektu. Narazie nie ma czym sie chwalic. Jak skoncze wtedy dolacze wiecej fotek.

Calosc mojego projektu wykonywana jest w Anglii w ''Tattoo & Art Studio'' Wallasey. Poulton Road 69, Birkenhead.

Ostatnio edytowane przez BioMechanicLady : 09-16-2008 o 01:07.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-16-2008, 15:29
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Thumbs up Helllouu!

Witamy serdecznie podoba mi sie ten wzorek, nawet calkiem nienajgorzej wykonany. Sam bardzo lubie biomechanike wiec masz u mnie duzy plus. Juz sie domyslam ile moglas za to zaplacic Kosmiczne ceny sa w Anglii. Pozdrawiam!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-16-2008, 17:25
Nowy

Domyślnie

Heh dzieki dzieki, Dobrze wiedziec ze ktos ma taka sama ''szajbe''
Jesli przeliczyc na polskie to co narazie zaiwestowalam w swoj projekt to wychodzi duza suma. Ale biorac pod uwage, ze zarabia sie tu calkiem inne pieniadze i realia tez sa inne to nie jest duzo
Tak jak napisalam wczesniej- narazie wyglada to tak jak wyglada, bo czekaja mnie jeszcze conajmniej 2 wizyty. Na 1: cienie i wykonczenie, ewentualne poprawki i 2 sesja- juz typowo estetyczna.
Pozdro 4 all
Stary 09-16-2008, 19:58
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Piekna robota i naprawde estetyczny motyw widac fachowa reka Czekamy na koncowy efekt pozdrawiam naprawde mi sie podoba Tatoo he he
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-16-2008, 20:39
roten's Avatar
roten roten jest nieaktywny
Moderator

Smile

juz sie tak nie podniecajcie , wiadomo ze jak kobieta pokaze swoje tatuaze jest inaczej kazdy facet zaraz bedzie wkrecal z tematem heheh co do twojego tatuazu fakt wyje.any temat na ostro ... jak dlamnie spoko biomechanika mam na przedramienu ale ty masz lepszego artyste niz ja 8 lat temu - mimo to jestem zadowlony i mam nadzieje ze po 8 latach ty tez b edziesz = pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-17-2008, 11:11
Apiska's Avatar
Apiska Apiska jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Bogatynia
Domyślnie

Bardzo ciekawy, świetnie się prezentuje
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 21:48
Nowy

Domyślnie

Nie pokazalam wszystkich swoich tatuazy- tak na marginesie

Nawet nie wyobrazacie sobie jak trudno bylo tu w Anglii odszukac tatuatora, ktory zrozumial by moja biomechaniczna wizje, a zarazem wykonal rzetelnie to, co sobie zaplanowalam. Brytyjscy ''artysci'' nie wykazywali duzej inwencji tworczej, ktora raczej opierala sie na gotowych wzorach z katalogow i kalce.
Nie jeden raz wchodzac do studia (i jeszcze szybciej wychodzac) poczulam sie jak fabryce Linia produkcyjna napedzana gotowcami: jakies formy, zmeczone twarze, pasja jakby ich opuscila... Bez przeslania. O wiele latwiej bylo by gdybym wybrala cos gotowego, a nie prosila o projekt
W koncu udalo sie Dojezdzam dosc daleko do studia, ale nie zaluje.

Pozdrawiam z deszczowego Liverpoolu...

28ego mam kolejna sesje.
Stary 09-18-2008, 22:05
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Domyślnie

w leicester za jakies 3 tygodnie Dariusz Niewczas otwiera studio. Dosc dobry kolezka, widzialem jego prace, ma za nie kilka nagrod z konwentow. nawet jedna z ostatniego konwentu (jakies miesiac temu) w coventry. mozesz ewentualnie rozwazyc opcje przyjechania do leicester tu jest jego stronka http://czastattoo.com/ ale niestety od jakiegos czasu nie aktualizowana z powodu emigracji mimo wszystko jest tam kilka dobrych prac.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-13-2008, 10:53
Nowy

Domyślnie

Witam po krotkiej przerwie- juz z holidaya w polsce
Wklejam kolejne zdjecia mojej bio mechanicznej nogi:P

Po prowocie do anglii 16 pazdziernika bede poprawiac calosc- cienie na szkielecie, elementy miesniowe na kolanie, potraktujemy to troche bialym kolorkiem, i bedziemy zakanczac cieniem... Dzielo nie jest jeszcze skonczone. Za okolo 2 sesje bedzie widac efekt koncowy.

Stary 10-13-2008, 13:56
Nowy

Domyślnie

po zabiegu w gabinecie tortur:P

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania