![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam mam nadzieje że mi pomożecie potrzebuje kompletnego wzoru na rękaw chodzi mi od nadgarstka do łokcia w jakiej tematyce ? byle nie tribale szukałem na internecie i nie ma nic ciekawego i za bardzo nie chce mi się po forach po pracy szukać bardzo proszę o podanie stron z kompletnymi wzorami albo bezpośrednio wzorów robię tatuaż ponieważ miałem wypadek i szkło mi rękę porzecinało i to nie za fajnie wygląda a nie było na tyle grube żeby to szyc.. i zostały czerwone brzydkie ślady a że mam już tatuaż na bliźnie i wiem że to fajny i skuteczny sposób na zakrycie blizn z góry dziekuje chyba że ktoś by mi mógł podesłać na gg 5320242
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
wiesz ja uwazam ,ze skoro chcesz robic caly "rekaw" to powinienes u tatuazysty projekt zamowic,bo miec oklepane wzory z neta,ktore juz ktos ma to bez sensu,szkoda reki na repliki!powiedz artyscie jaka tematyka cie interesuje a on cos stworzy...a jesli zupelnie nie masz pojecia jaka to popatrz w internet ale bardziej za natchnieniem niz wzorem...
Ja osobiscie kopiowania nie chwale pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
Tu masz stronę ze sporą ilością slev`ów ,
http://www.kingcarlostattoo.com/gall...artist=1&gId=1 ale podrzucam Ci ją bardziej w celu inspiracji a niżeli kopiowania. Jak wpadnie Ci coś w oko, pokarz ten klimat tatuażyście i wskaż mu jaki kierunek Cię interesuje. Resztą ma się on zająć , bo za to mu płacisz. Stworzy Ci projekt pokaże do akceptacji ,a Ty albo zaakceptujesz albo poprosisz o coś "więcej" . I tak do skutku. Tyle że na razie sam nie wiesz czego chcesz. A to kiepski punkt wyjścia. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.