![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
co robic?? nie wiem ja bym sie powiesil
![]() nie przezywaj chlopaku musi zejsc to zejdzie bedzie jasbniejszy kolor i tyle nic nie poradzisz |
|
|
|||
|
|||
|
Wsio ladnie schodzi ale... jak mylem reke to odpadl kawalek skóry ale razem z tą skórką co byla pod spodem... co "porosla" tatuaz i widac to tak jakby bylo świeżo po dziarganiu widac ciemny pigment a nanim brak skóry chyba to strupek odpadl... co z tym zrobic? cos bd nie tak ? i wygląda jakby mi z tamtąd pigment wyplywal, chyba ze to znowu osocze z tego miejsca na nowo leci
Ostatnio edytowane przez Cradled : 07-12-2011 o 07:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Niestety istnieje takie prawdopodobieństwo że może odpaść strupek wraz z pigmentem.
Nie jest to nic dobrego , bo w tym miejscu może wystąpić prześwit. Ale może w Twoim przypadku nie będzie takich konsekwencji , w przeciwnym razie trzeba będzi po kompletnym już wygojeniu dobić w paru miejscach ubytki. |
|
|
|||
|
|||
|
w tym miejscu gdzie to sie stalo juz sie robi nowy strupek ! ; ) dziarka jest bardzo mocno cieniowana ;
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
skora mi zeszla juz z calej dziarki tylko pare strupkow jest ejszcze, ale dziarda zrobila sie szara w sumie niebieska lekko a z góry jest ciemniejsza niz nadole moze to byc temu ze skora z gory szybciej zeszla a ta z dolu pociemnieje ?
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.