![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Prawe czyli lewe- patrząc na wprost- wesz o co chodzi? Tak czy inaczej myślimy o tym samym.
Ps. a co z tą Holandią, Danią czy gdzie tam miałeś jechać? W jakim regionie naszego pięknego kraju teraz urzędujesz? Wiem, że pewnie gdzieś pisałeś ale nie pamiętam.
"Who the hell you think you are?" Stewie Gryffin Ostatnio edytowane przez PalKory : 01-20-2012 o 14:11. |
|
|
||||
|
||||
|
no do dani mam jechac tylko czekam az tam chlop ogarnie studio ( mam nadzieje ze to wypali wogule) takze czekam caly czas, a aktualne i w sumie od zawsze mieszkam w Gorlicach kolo Nowego Sacza 150 km od Krakowa takie male miasteczko ok 35 tys mieszkancow, jak na takie zadupie jest nas 4 (dziaraczy) 2 na domowce lacznie ze mna i 2 w studiu i niezle spiecia sa czesto i ogolnie kosa hehe ale daje rade
![]() aa i co do podpisu oczek "gay" podpisalem zjecie "gały" ale jak wrzucil;em na tattoo arto to zjadlo literke ł i wyszlo gay heheh
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
nie najgorzej Hali
![]() to ja też wrzucę swojego papieża, którego zacząłem jakiś czas temu... a że do domu na warmię rzadko zjeżdżam z Gdańska to nie mam kiedy skończyć ;/ ![]()
|
||||
|
||||
|
fajne podoba mi sie
![]()
|
||||
|
||||
|
Jako że ostatnio nie wytatuowałem nic godnego uwagi,zabrałem się za ćwiczenia ołówkowe,skrytykujcie,dzięki
|
|
|
|||
|
|||
|
Mysle ze troche sie w tym kierunku moge wypowiedziec.
Domyslam sie ze skan zjadl troche glebi cieni, ale powinienes popracowac nad czerniami gdzieniegdzie, tzn w niektorych miejscach przyciemnic, a w niektorych zaostrzyc krawedzie (np olowkiem technicznym - oczy, usta, zaglebienia etc). Nie wiem czy rozmazujesz palcem olowek, ale w teorii nie powinno sie tego robic bo nieestetycznie wyglada. Kup sobie blok zwyklego papieru fakturowanego do szkicow, zobaczysz od razu roznice w cieniowaniu ![]() Poza tym proporcje sie zgadzaja, nawyk grubego konturu z tatuazy ofkors ;>, co w rysunku (szczegolnie w portrecie) nie zawsze jest pozadane.Brakuje troche rozjasnionych refleksow swiatla i moze tla (wyciaga z prac naprawde fajne rzeczy, ale jest monotonne do roboty) Tak czy siak sa to dobre prace, ale jakbys posiedzial nad jednym portretem i popracowal nad nim dluzej efekty bylyby lepsze. Mam nadzieje ze pomoglem ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki stary wiadomo ze pomogłeś,oczywiście nie rozcieram palcem bo mi się to nie podoba,a co do konturów to próbuję się tego oduczyć haha
|
|
|
||||
|
||||
|
cuz tu powiedziec cwiczyc trzeba i cwiczyc ale dobrze ci idzie
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() takie tam pierdoły ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.