![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Co wy na to artysci ? minelo juz trchodze czasu od ostatnich zawodow mam nadzieje ze nikt z was nie pierdzial w stolek przez caly czas tylko ostro pracowaliscie nad rysowaniem i wydaje mi sie kazdy jest powiedzmy na wiekszym "levelu" i fajnie bylo by zobaczyc znowu pare dobrych nowych waszych pracek , wiem ze zanim ktos cos wrzuci to troche potrwa dlatego zalozylem temat wczesniej gdyz sam nie mam skonczonego dziela ktore mam zamiar wrzucic ale mysle ze do konca przyszlego tygodnia znajdzie sie juz na forum pozdro i do roboty
![]()
|
||||
|
||||
|
zacznijmy ode mnie nic nie pisalem ale od pewnego czasu trenuje troche w wolnych chwilach moja pierwsza praca jeszcze nie dokonczylem cieniów ani wypelnienia
prosze o wyrozumialosc podczas oceniania mnie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
cos pieknego nie moge sie doczekac skonczenia pracy jak dla mnie miazga mistrzu 10/10
![]()
|
||||
|
||||
|
technika dowolna?
może coś na tablecie wykonam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
tematyka dowolna ( w tamtym tematcie umawialismy sie na cos ale i tak kazdy wrzucal to co chcial wiec tu niech tez tak bedzie ) no tylko jestem ciekaw jak ci to wyjdzie heh
Success is my only motherfuckin option Ostatnio edytowane przez haliboy : 01-03-2011 o 11:01. |
|
|
||||
|
||||
|
kiedyś trzeba będzie zrobić jakieś zawody tematyczne i z użyciem "płótna" czyli skóry
a co do nagród to będziem się rozliczać na tattoo konferencjach ![]() mogło by być ciekawie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no moznaby tak zrobic ale narazie skupmy sie na tym temacie, wrzucac cos lenie jedne a nie glupoty piszecie
![]()
|
||||
|
||||
|
ja nie wiem jak wy chcecie cos osiagnac w tej dziedzinie jak wy nie robicie NIC!! myslalem ze mala rywalizacja was zmotywuje ale widze ze nic z tego wiec skoro zalozylem ten temat to wrzuce to co chcialem wrzucic odrazu mowie ze lipna jakos zdiecia i to jest na a3 prosze o ocene lenie sakramenckie !! joł
http://www.tatuaze.biz/album/haliboy...+evil.JPG.html sory ze post pod postem
|
||||
|
||||
|
jak nic nie robimy ja maluje ale sciany
![]() bardzo ladne prace mi sie podobaja masz talent chlopaku powodzenia |
|
|
||||
|
||||
|
no to przynajmniej zrobilbys fotke jakiegos cuda , ja tez mialem robic jedna prace na scianie ale stwierdzilem ze przez cala noc bym tego nie zrobil i wogule przypal troche u mnie na osiedlu , chcialem w jakims widocznym miejscu zeby wszystcy podziwiali ale sie tak ne da
cos takiego oczywiscie calosc miala byc w kolorze pozdro http://www.tatuaze.biz/album/haliboy/graffiti.jpg.html ps nie powiedzialbym ze mam talent nie wiem czy ktos pamieta jak wrzucilem tutaj moje pierwsze 3 prace takiego wilka , smierc i cos tam jeszcze i kazdy mowil ze bardzo slabe porazka itp. czyli mozna stwerdzic ze wiecej sie napracowalem zeby tak rysowac niz talentu bozia dala ![]()
Success is my only motherfuckin option Ostatnio edytowane przez haliboy : 01-07-2011 o 12:19. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.