Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-12-2007, 17:13
Mojrzesz Mojrzesz jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Świeża dziarka a mycie sie

Jak to w końcu jest z tym myciem sie z nową dziarką trzeba uwarzac żeby jej nie moczyc czy nie ma to znaczenia?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2007, 18:26
OLdzi89's Avatar
OLdzi89 OLdzi89 jest nieaktywny
Rozmowny!

Miasto: Radom
Domyślnie

W pierwszych dniach na pewno nie moczyć! przemywać, ale nie moczyć, przez ok tydzień zanim nie złuszczy się uszkodzona część skóry, bądź nie odpadną strupki (ja nie miałam tych drugich ). Wydaje mi się, że później jak będzie się skóra regenerować i wracać do poprzedniego stanu to już można się normalnie kąpać. To tyle z mojego (niewielkiego ale zawsze coś )doświadczenia,ale lepiej niech wypowie się ktoś jeszcze.Pozdrówka
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2007, 20:01
Siwy's Avatar
Siwy Siwy jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie oldzia tatuaz

witam,

oldzia napisala tyle co trzeba nic dodac nic ujac brawo!! fajnije ze kobitki wiedza i udzilaja sie na temat tatutazu! pozdrawiam wszystkie Panie!
Stary 12-12-2007, 21:59
OLdzi89's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie dzięki ;)

Miło czytać no cóż uczę się, z tego forum oczywiście nio i od niedawna (jupi wreszcie ) z własnego doświadczenia. Moje maleństwo (no może nie takie maleństwo: 15 cm, ale do tycich również nie należy ) już nie długo będzie się reprezentować w ostatecznej formie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-13-2007, 09:53
goga's Avatar
goga goga jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

no to czekamy na fotkę, pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-13-2007, 21:09
OLdzi89's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

Szczerze to ciężko mi się powstrzymać, żeby go nie pokazywać w domu ryzykuję to uwagami na temat mojego zdrowia psychicznego itp nio, ale tu spotkam się ze zrozumieniem, wiec jak tylko się jeszcze zregeneruje mi się skóra to dam fotkę bo teraz wygląda trochę jak naklejony
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-13-2007, 21:14
OLdzi89's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie Goga

i jak zauważyłam u Ciebie zamiłowanie do dosyć hardcorowych wzorów nio to napiszę od razu, że nie mam czegoś w takim stylu trochę delikatniejszy motyw, nie należę do tak odważnych. A jak tam się sprawa ma z Twoim tatuażem na brzuchu? pracujesz nad nim? Bo tak zaintrygowałaś mnie wcześniej tym motywem (nio chyba nie tylko mnie )a teraz o tym ani widu ani słychu
Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-13-2007, 21:27
goga's Avatar
goga goga jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie pisałam

ze niestety dopiero po nowym roku mam sie zgłosic do salonu,nie wiem czemu tak póżno ale trudno ale juz idzie do przodu i zdecydowałam sie na przerogienie go i powiększenie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-15-2007, 21:38
OLdzi89's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

nio widocznie musiało mi gdzieś umknąć... jeszcze większe? hmm brzmi interesująco
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-02-2009, 18:29
madn3ss1916 madn3ss1916 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Dzisiaj mija 18 dzień od zrobienia tatuażu; jest wygojony, tzn. naskórek zszedł. Czy mogę już normalnie brać kąpiele i przecierać tatuaż gąbką z mydłem ? I ogólnie czy mogę brać już dłuższe kąpiele ?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania