![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Ponieważ jakakolwiek polemika czy też wątpliwość,która się nie podoba Panu moderatorowi jest automatycznie usuwana,poddaję w wątpliwość wiarygodność swoich wszystkich wypowiedzi...Chyba że jest inny powód usunięcia moich postów, bo to że uznałem Swoje dziary za słabe(moja NIESUBIEKTYWNA ocena) nie powinno być do tego przyczyną.Wniosek: napiąłem się i wydaje mi się że mam własne forum.
A moja głupte wszyscy widzą Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez hatecore : 12-01-2007 o 20:56. |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
jak w temacie? Jesli uwazasz jego tatuaze za slabe napisz o tym, a jesli doszlo do skasowania postow napisz do admina na stronie jest adres podany, a nie zakladasz jakies chore tematy! po drugie Czlowieku wchodzisz na forum nic nie wnosisz i nagle masz jakies dziwne problemy ? zastanow sie napisales kilka postow, w sumie z nich wychodzi ze reklamujesz jakies tam bardzo slabe studio - czy tego nie widzisz ? najpiew cos wnies a pozniej oskarzaj!!!! Jesli uwazasz ze to forum jest wlasnoscia hatecore to sie mylisz i to grubo. Jak narazie hatecore pomogl wielu osoba, a ty tylko chciales zareklamowac marne prace (smiem przypuszczac ze sa twojego autorstwa). Na przyszlosc prosze sprawe naduzyc kierowac do admina. Temat zamykam, a jesli masz zamiar dyskutowac to w watku ktorym juz zabrales glos. chyba linku nie musze podawac. Prosze na przyszlosc czytac regulamin. pozdrawiam. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.