Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05-10-2009, 10:03
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Wink Wątek wkurzający

Wiem, wiem, też potrafię wkurzyć, ale jak po raz kolejny widzę nowo załozony temat dotyczący tego co już zostało setki razy wyjaśnione to mnie z miejsca coś trafia. Co się dzieje z tymi ludźmi?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-10-2009, 10:12
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Nie tylko Ciebie to drazni no ale nie na kazdego mozna z kijem wyskoczyc zeby najpierw dac opcje "szukaj" Zastanawiam sie czy jest mozliwosc wlaczenia tego zeby nowo zalozony temat czekal na potwierdzenie przez Admina lub Moda zeby do czegos takiego nie dochodzilo
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-10-2009, 10:15
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Wiem, ale dzisiaj mnie już poniosło, no jak mozna być takim upierdliwym i nie rozumieć co się do niego pisze?
Może rzeczywiscie taka opcja byłaby najrozsądniejsza, skoro ludziom się nie chce przeszukiwać forum.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-10-2009, 15:35
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Jezeli watek zostanie odrzucony to bedzie burza mozgow co sie stalo i za co... Bedzie protest dlaczego 75% tematow wogole nie wychodzi
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-10-2009, 16:38
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

I tak źle i tak niedobrze.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-10-2009, 22:47
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Za leniwi sa ci ludzie i tyle kazdy leci na latwizne bo po co czytac masakra jakas......
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-11-2009, 07:37
kryty's Avatar
kryty kryty jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Poznań
Domyślnie

a ja stanę po drugiej stronie

a Wy czytali byście posty z przed np.: 6 miesięcy?

dla mnie to jak czytanie wyborczej z przed roku.

Poza tym sądzę <co jest zupełnie naturalne> że czytanie o czyiś perypetiach to nie to samo co rozmowa na swój temat

Odpowiedzi kierowane bezpośrednio do "mnie" są faktycznie odpowiedzią na moje pytanie

mam nadzieję, że wyraziłem się przejrzyście bo załączył mi się jakiś krioaplikator myślowy
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-11-2009, 09:08
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Tak, czytałabym, na tym to polega.
Poza tym nie mam zamiaru odpowiadać komuś co dwa dni na ten sam temat bo mu się nie chciało nawet do końca pierwszej strony przejrzeć.

W regulaminie, ktorego pewnie i tak nikt nie czyta pisze wyraźnie:

12 - W przypadku zaśmiecania forum przez danego użytkownika dużą ilością postów (krótkich bez głębszej treści) posty te będą usuwane, a w przypadku powtarzalności, konta użytkowników będą zerowane, banowane lub nawet bezpowrotnie usuwane. Jeśli to również nie doprowadzi do poprawy to przy nicku autora pojawi się specjalny dodatek "SPAMER".

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-11-2009 o 09:11.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-11-2009, 21:48
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

YvonneS lepiej sie tego nie da ujac i zgadzam sie z toba w 100 % denerwujace sa powtarzane takie same pytania pozatym dobrym sposobem jest wpisanie w takie male okienko szukaj kluczowe zagadnienie ktore nas interesuje a napewno sie znajdzie pozatym jesli dla kogos to jest skomplikowane rowniez moze przejrzec stare posty od pierwszego nie wiem w czym jest problem poprostu ludzie wala na pale i nie chce im sie szukac takie jest moje zdanie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-12-2009, 07:25
kryty's Avatar
kryty kryty jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Poznań
Cool

czyli jak pokaże się nowy temat np:

Zrobiłem sobie zajefajną dziare na pół dupy ale czy powinnienem nią czymś smarować np tawotem?
ps. jestem alkoholikiem ile dzienni piw mogę wypić?

to was szlak trafi?

a nie lepiej z ludzi troszkę polać ale w taki subtelny sposób i patrzeć jak się wkręcają
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania