![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Jak macie jakieś ciekawe fotki to wrzucajcie, jeden warunek muszą być własne a nie cudze.
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 11-12-2009 o 17:22. |
|
|
|||
|
|||
|
no to zarzucam pierwsze zdjecie
sa to male stateczki w howth kolo dublina ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 11-12-2009 o 17:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie no cudo. Ale Ty masz długą szyję Iwonko, olala, fiu fiu, ajajajaj
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Spamerka ;D ale CI sie nudzi ;D
oczywiscie zartuje Iwonko .. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hmm co do zdjecia to nie zostalo ono az tak mocno przerobione :P i do tego bylo robione z reki :P a co do nikona to uwazam ze to jest najlepszy sprzeyt dostepny na rynku, jeden glupi przyklad sony co chwila wypuszcza cos nowego ale i tak na manualu i dobrych ustawieniach nie moze sie rownac z nikonem. jedyna firma ktora moze konkurowac z nikonem to canon ale ze sam posiadam nikona to sadze ze i tak nikon jest najlepszy! :P
A zdjecie piorunow jest swietnie chcialem cos takiego zrobic tylko ze w irlandii nie mialem burz a w polsce juz sie nie zalapalem wiec na przyszly rok wyruszam na bank Mogloby byc troche lepiej skadrowane ale to nie twoja wina bo to nie jest nie ruchomy obiekt tylko blyskawica pojawia sie i znika wiec trudno to dobrze zrobic |
|
|
||||
|
||||
|
Ja mam jak widać zaledwie d50 ale na moje amatorskie możliwości wystarczy ale tak marzę sobie o d200.
Niestety, ja też ciągle czekam na te wymarzone wyładowanie atmosferyczne a rzadko udaje mi się coś zrobić. Przede wszystkim bezpieczeństwo, nie będę przecież włazić na dach jak wokól szaleje burza a na otwartym terenie można robić tylko wtedy kiedy burza jest daleko a to żaden efekt. Te pioruny robiłam na balkonie, w burzę i okropny deszcz nie mając możliwości umieścić ich idealnie w kadrze. No i nie jest zbyt ostre. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pomysl dobry na temat ale bardziej zdjecia takie z zycia z jakiejs imprezy ew zamazac japy (oczy) i ogien
wtedy to ma sens bo pioruny czy kangury to se moge w mojej ulubionej przegladarce google zobaczyc![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
no co z tego ze ja mam d80 z obiektywem innym jak nie mam teraz siana zeby lampe zakupic a bez tego to ciezko troche jest. Z tymi piorunami to wlasnie mowilem ze ciezko zlapac i tak jestem pelen podziwu ze udalo ci sie cokolwiek zlapac w kadr |
|
|
||||
|
||||
|
No to ja wrzucam pare z mojeg innego Hobby
![]() ![]() ![]() http://img269.imageshack.us/i/392ec73668.jpg/ http://img190.imageshack.us/i/2ff0c07c24.jpg/ Za duzo smigalem po deszczu i sie motorki skurczyly ![]()
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.