![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
no ja mialam swego czasu po 7 dziurek w uszach..od tego zaczelam.. ( + chrzstka )
pozniej jezyk .. pepek i sutki .. uszy to bylam dzieciakiem,mama mi przebijala na kartofla i cerowe ![]() chrzatka w salonie fryzjerskim pistoletem,mialam z 12 lat ![]() pozniej na urodziny od kuzynki "dostalam" kolczyk..zaplacila,a ja mialam wybrac miejsce - wiec jezyk .. 4 dni nic nie jadlam ..masakra..ale po 4 dniach dalam czadu i do dzis nie mam problemow , po 2och tyg zmienilam sztange na mniejsza i tak sobie chodze do dzis .. juz 9 lat .. pozniej sutki,bardzo szybko mi sie zagoily .. expressem ..ale wyciagnelam jak zaszlam w ciaze ( no musialam i juz nie wsadzilam ) .. no i teraz sie na pepek zdecydowalam znowu .. bardzo podobaja mi sie kolczyki w policzkach .. chcialabym zrobic sobie w doleczkach ( bo mam jak sie usmiecham ) takie male czarne kolczyki .. ale ze wzgledu na prace nie moge pozwolic sobie na kolczyki na twarzy .. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.