![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
ale hardcore...............cos co lubie
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Roten przypomniales mi moj pierwszy wykonany "tatuaz" heheh
Wyrylem go na ladna glebokosc tylko mialem tyle szczescia ze mi sie nie zabliznil tylko byl efekt "ołówek" wiec nie mialem z nim problemow z zakryciem ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
mógł by ktoś mi napisać jak sie usuwa kwaskiem cytrynowym
![]() albo tym nadmanganem potasu mam to wcierać aż zniknie czy ze strupem sam póżniej schodzi bo nie czaje zabardzo![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Fazi01 gdzies juz to poruszylem... Wiec tak... Jezeli sam tatuujesz to nie masz z tym najmniejszego problemu... poprostu nakłuj tatuaż miejsce w miejsce nadmaganem potasu. Możesz wsmarowac ale w tym przypadku blizny beda prawdpodobnie wieksze... Kwasek cytrynowy nie jest jakims dobrym patentem na usuwanie... minimalne rezultaty jedynie go wyjasnisz co pomoze np przy Cover'ze chociaz rownierz jest mozliwosc blizn... tyle wiem na ten temat... jezeli ktos ma inne zdanie to uszanój moja wypowiedz bo to znam z doswiadczenia...
Ale powiedz mi po co usuwac tat2 ? nie latwiej i ladniej zakryc czyms innym ? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a kto wie gdzie kupić ten nadmangan potasu???
wiem że lepiej zakryć tatuaż ![]() ale ja mam takiego małego buraka na ręce i wole go usunąć i zrobić sobie jakiś inny lepszy w innym miejscu![]() |
|
|
||||
|
||||
|
w aptece to kupisz powiedz ze chcesz fiolet w tabletkach
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
i sie rozpuszcza to wodzie i sie smaruje tak z góry thx
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie to sie krusze na proszek ale reszte niech ktos doswiadczony ci powie bo tak jak ja zrobiłam to nie radze bo bedzie wielka blizna
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
dziękóweczka,a jeszcze mam pytanko czy póżniej trezba drapać ten strup czy nie???czy jak sie zagoi to juz nie rozdrapywać i zejdzie samo??
|
|
|
||||
|
||||
|
nic nie drap
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.