![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Zapraszamy do dyskusji ludzi, którzy usuwali tatuaż bądz maja zamiar.
Prosimy o informacje: -Technologie (laser, domowe sposoby, kremy) -Ceny -Miejsca w ktorych mozna taki zabieg wykonać -Efekty uboczne zabiegów. Wszystkie te informacje Przydadzą sie ludziom którzy chcą poddac sie temu zabiegowi. Temat zostaje przyklejony. |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Kiedys kolega był , tzn chcial sobie usunąc tatuaż, laserem lekarz ktory wykonywal tego typu zabiegi odradzil mu, ponieważ tatuaż byl zrobiony za gleboko, doktor nie dal gwarancji 100procentowej ze nic nie bedzi widac, natomiast mowil o bliznach i kilku sesjach, w ktorej kazda na tamte czasy 2000rok o ile dobrze pamietam, ok 200zl jedna. pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
hejak.
Słyszalem, ze mozna usunac domowym sposobem tatuaż, chodzi o wcieranie kawasku cytrynowaego w tatuaz, ale nie polecam zostaja blizny i bardzo boli ![]()
|
||||
|
||||
|
zadnych domowych sposobów, sama tak zrobiłam akurat nie kwaskiem tylko nadmanganianem potasu....chyba tak sie to nazywa.....wżarło mi sie to dziadostwo na 1 cm w ciało i teraz mam blizne....dobrze ze wkomponowaną w tatuaz i tak bardzo nie widac
|
|
|
||||
|
||||
|
witam,
w serwisie jest troche artow na ten temat, mam nadzieje ze komus pomoga: Usuwanie tatuaży - artykuły |
|
|
||||
|
||||
|
goga... by nadmaganem potasu usunac skutecznie tat2 nalezy nie wcierac go... tylko ponownie nakłuć miejsce w miejsce tatuaz nadmaganem zamiast pigmentu i On zwalcza pigment utrwalony w skorze ale co do blizn to prawda... wiem z wlasnego doswiadczenia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
zależy czy ma być to bardzo brutalne.
Mojemu ziomowi rozcięli skórę tam gdzie miał tatuaż. ( nie zamierzone, sytuacja wynikła z walki) Ale prawda jest taka że po zagojeniu została wielka biała krecha przez cały tatuaż ;-) ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
teraz to ja juz wiem ze tak sie nie robi......ale to było jakies 12 lat temu więc bylam zielona w tych sprawach....teraz wiem ze warto najpierw pomyslec
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tony to jest normalne
ja mam tribala na kciuku i od uszkodzen do miesa itp poprostu skora z pigmentem jest wyrywana i tez mam taki urwany wzorek :P ale teraz tak przeczytalem pierwsze posty i mnie jedna wypowiedz rozbawila "ponieważ tatuaż byl zrobiony za gleboko" Nie chce Ci mieszac i sie klucic bo moze i doktor byl jakis uposledzony ale istnieje cos takiego jak lasery rubionowe i One usuwaja tatuaze bardzo skutecznie (nie znam cen), zostaje blizna na nasze szczescie nie wypukla. tym laserem mozemy usuwac kazdy pigment po za wyjatkie czerwonego... nie znam przyczyny |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
A wiec forum sluzy do wymiany zdan i do pomocy naszym potomnym takze zapraszam do brania udzialu, kazda porada czy tez przezycie sie przyda innym, kazdy jest inny mi np tatuaz zniknal sam (byl za gleboko igla wbijala sie bardzo gleboko przy jego robieniu. pewnie na moich kosciach sa znaki tego hardcorowego zabiegu ( czlowiek chcial tatuaz a nie wiedzial nic o nim ) pozdro |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.