Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10-15-2011, 00:24
slangmark044's Avatar
slangmark044 slangmark044 jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Miasto: Wilthshire
Domyślnie

Może zaczniemy nowy wątek pt "pokażcie swoje buraki" było by wesoło,ja mogę chętnie zacząć,coś tam na pewno znajde jak stanę przed lustrem
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 09:28
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

ja nie znajdę bo buraka zakryłam jakiś czas temu. A wczoraj na siłowni do zacnego grona oszpeconych osób dołączył jakiś koleś co sobie ch.. wie co na ramieniu zrobił. Nie dość, ze brzydko wykonane, niby świeże a już widać prześwity to jeszcze małe i nasrane. Za kilka lat będzie z tego plama.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 10:50
slangmark044's Avatar
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

ja mam na bank gdzieś zdjęcia swoich przed porwawkami,tak zachowałem żeby się pośmiać kiedyś
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 12:42
owieczka33's Avatar
owieczka33 owieczka33 jest nieaktywny
Super Moderator

Domyślnie

A załóz taki wątek, załóż.
Zobaczymy kto na tyle odważny aby ze swoich buraków wyskoczyć. W sumie kilka lat nosi je na ciele.

Sama uniknęłam buraka tylko dzieki fartowi- zawsze chciałąm mieć tattoo, a że pierwsze tattoo w Polsce to były tribale, a ja wymarzyłąm sobie lędźwia, dziś pewnie paradowałabym z tribalem. Na szczęscie- najpierw był brak zgody rodziców, a gdy przyszła upragniona wolnśc-brak funduszy i tak pierwsze tattoo zrobiłąm sobie po 30.

W podobnych czasach mój kumpel marzył o Mary Jane na ramieniu. I pewnie by ją sobie zrobił gdyby wszystkich funduszy nie puszczał z gandziowym dymem.

Oszpecić się w czasach bunto nastolatkowego jest dośc prosto. Żyć z tym dalej- gorzej. Kiedyś spotkałam się prywatnie w kanjpie z młoda kobieta, urzędniczką na wysokim stanowisku. Gdy zdjęła garsonę (a przyszła ubrana służobowo) zobaczyłam sznyty od nadgarsta do ramienia (reszta zasłonięta elegancką koszulą). Kontrast pomiędzy jej stanowiskiem i ubraniem, a tym sznytami- ogromny. Towarzystwo wywaliło gały, a dziewczyna zauważyszy co się stało zarumieniłą się i założyła marynarkę spowrotem.
Szkoda babeczki....

Ostatnio edytowane przez owieczka33 : 10-15-2011 o 12:59.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 13:24
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał owieczka33 Zobacz post
Oszpecić się w czasach bunto nastolatkowego jest dośc prosto. Żyć z tym dalej- gorzej. Kiedyś spotkałam się prywatnie w kanjpie z młoda kobieta, urzędniczką na wysokim stanowisku. Gdy zdjęła garsonę (a przyszła ubrana służobowo) zobaczyłam sznyty od nadgarsta do ramienia (reszta zasłonięta elegancką koszulą). Kontrast pomiędzy jej stanowiskiem i ubraniem, a tym sznytami- ogromny. Towarzystwo wywaliło gały, a dziewczyna zauważyszy co się stało zarumieniłą się i założyła marynarkę spowrotem.
Szkoda babeczki....
Skoro na wysokim stanowisku to ciekawe dlaczego nie zrobiła z tym porządku? Przecież takich ludzi chyba stać na zabiegi usuwania blizn? No chyba, ze jej taki wygląd nie przeszkadzał.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 13:37
owieczka33's Avatar
Super Moderator

Domyślnie

Nie mam pojęcia dlaczego nie zrobiłą z tym porządku.
Pewnie, masz racje- miała na to wywalone. Nie znasz bab z wąsami, które są prezesami w korporacjach (ja pod taką pracowałam,na szczęscie krótko ) ? A wosk na wąski jest tańszy i bardziej dostępny niż usuwanie blizn.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 13:38
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Nie pracowałam w korporacjach, nie znam bab z wąsami ale uważam, ze będąc w każdym wieku warto o siebie dbać i się nie oszpecać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 13:41
owieczka33's Avatar
Super Moderator

Domyślnie

Też tak uważam. Pracowałam z Nią 2 tygodnie, bo tyle wytrzymałam w korporacji, ale co z nią rozmawiałąm mój wzrok odruchowo koncentrował się na wąsiku i przeszkadzało mi to w skupieniu uwagi na jej słowach (zazwyczaj nie miłych ), bo mi sie po głowie telepało "Kobieto, zrób z tym coś!"
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-15-2011, 13:46
slangmark044's Avatar
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Cytat:
A załóz taki wątek, załóż.
Zobaczymy kto na tyle odważny aby ze swoich buraków wyskoczyć. W sumie kilka lat nosi je na ciele.

Zaraz założę
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania