![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Może zaczniemy nowy wątek pt "pokażcie swoje buraki" było by wesoło,ja mogę chętnie zacząć,coś tam na pewno znajde jak stanę przed lustrem
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja nie znajdę bo buraka zakryłam jakiś czas temu. A wczoraj na siłowni do zacnego grona oszpeconych osób dołączył jakiś koleś co sobie ch.. wie co na ramieniu zrobił. Nie dość, ze brzydko wykonane, niby świeże a już widać prześwity to jeszcze małe i nasrane. Za kilka lat będzie z tego plama.
|
|
|
||||
|
||||
|
ja mam na bank gdzieś zdjęcia swoich przed porwawkami,tak zachowałem żeby się pośmiać kiedyś
|
|
|
||||
|
||||
|
A załóz taki wątek, załóż.
Zobaczymy kto na tyle odważny aby ze swoich buraków wyskoczyć. W sumie kilka lat nosi je na ciele. Sama uniknęłam buraka tylko dzieki fartowi- zawsze chciałąm mieć tattoo, a że pierwsze tattoo w Polsce to były tribale, a ja wymarzyłąm sobie lędźwia, dziś pewnie paradowałabym z tribalem. Na szczęscie- najpierw był brak zgody rodziców, a gdy przyszła upragniona wolnśc-brak funduszy i tak pierwsze tattoo zrobiłąm sobie po 30. ![]() W podobnych czasach mój kumpel marzył o Mary Jane na ramieniu. I pewnie by ją sobie zrobił gdyby wszystkich funduszy nie puszczał z gandziowym dymem. ![]() Oszpecić się w czasach bunto nastolatkowego jest dośc prosto. Żyć z tym dalej- gorzej. Kiedyś spotkałam się prywatnie w kanjpie z młoda kobieta, urzędniczką na wysokim stanowisku. Gdy zdjęła garsonę (a przyszła ubrana służobowo) zobaczyłam sznyty od nadgarsta do ramienia (reszta zasłonięta elegancką koszulą). Kontrast pomiędzy jej stanowiskiem i ubraniem, a tym sznytami- ogromny. Towarzystwo wywaliło gały, a dziewczyna zauważyszy co się stało zarumieniłą się i założyła marynarkę spowrotem. Szkoda babeczki.... ![]() Ostatnio edytowane przez owieczka33 : 10-15-2011 o 12:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie mam pojęcia dlaczego nie zrobiłą z tym porządku.
Pewnie, masz racje- miała na to wywalone. Nie znasz bab z wąsami, które są prezesami w korporacjach (ja pod taką pracowałam,na szczęscie krótko ) ? A wosk na wąski jest tańszy i bardziej dostępny niż usuwanie blizn. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie pracowałam w korporacjach, nie znam bab z wąsami ale uważam, ze będąc w każdym wieku warto o siebie dbać i się nie oszpecać.
|
|
|
||||
|
||||
|
Też tak uważam. Pracowałam z Nią 2 tygodnie, bo tyle wytrzymałam w korporacji,
ale co z nią rozmawiałąm mój wzrok odruchowo koncentrował się na wąsiku i przeszkadzało mi to w skupieniu uwagi na jej słowach (zazwyczaj nie miłych ), bo mi sie po głowie telepało "Kobieto, zrób z tym coś!" |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Zaraz założę ![]() ![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.