![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
jakoś zawsze mi sie rysunki podobały.. nigdy jakoś sie za to nie zabrałem.. ostatnio gdy brak humoru postanowiłem coś popróbować.. o to moje pierwsze oko które mi wyszło.. tak sądzę... lecz i tak jest ble;p hehe.. i mam pytanie. .do rysowania używa sie jakiś specjalnych ołówków??
o to oczko ![]() jak znowu coś mi wyjdzie to wam pokaże Ostatnio edytowane przez Berbon : 07-14-2010 o 23:26. |
|
|
||||
|
||||
|
jestem pod wrazeniem szkoda tylko ze takie smutne zaplakane to oko
![]() czekamy na wiecej prac pozdrawiam serdecznie chlopcze |
|
|
||||
|
||||
|
wtf? dla mnie baaaaaaardzo słabe...... zero anatomii i cienia ( a to światło i cień budują kontrasty i całe formy) naucz się obserwować i nie rysuj na pamięć, a co do ołówków nie ma to większego znaczenia twarde ołówki to techniczne 8h-2h a szkicowe to hb-8b ( ja najczęściej używam 2b,4b,6b i gumki chlebowej)
i najważniejsze NIGDY nie rozmazuj cienia palem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Woreczek łzowy znajduje się po drugiej stronie oka. Nawet w tatuażu wieziennym zdaje się, że łzy są od strony nosa. Czy kartka w kratke to przypadek? He, he.
____________________ ______________ Anonimłódźdizajn Ostatnio edytowane przez Tatumen : 11-11-2010 o 03:17. |
|
|
||||
|
||||
|
Olowki nie sa tak calkiem bez znaczenia...! a palec do rozmazania cienia tez zdaje egzamin,lecz nie przy szczegolach,o ile ktos ma wyczucie w nim oczywiscie !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() rozmazywanie to ZUO!! |
|
|
||||
|
||||
|
popieram kolege wyzej rozmazywanie jest dla totalnych laikow ktorzy tylko w ten sposob uzyskuja cien bo inaczej nie potrafia
![]()
|
||||
|
||||
|
nic dodac nic ujac he
|
||||
|
||||
|
pffff profesjonalista... ludzie pojecia nie macie a sie wypowiadacie...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.