![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Z Naszą Goga Umówić , Moze Pozwoli Tobie Zasmakować W Swych Ustach Hehehe
|
|
|
||||
|
||||
|
tu sie powaznie zaczyna robic
................hehehe .............a kolczyk w języku to duży plus pod wieloma względami i dobrze smakuje.......![]() |
|
|
||||
|
||||
|
trzeba będzie kiedyś to sprawdzić. pod kątem walorów smakowych :-)
A tak pro po to jeszcze jakie plusy posiada mieć kolczyk w języku ( oczywiście w przypadku gdy go ma kobieta ) ?? ?? |
|
|
||||
|
||||
|
plusów jest wiele ale nie będe o nich opowiadac
...ale powiem ze kazdy facet jest z tych plusów zadowolony...............![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
hehe, niezle sie tutaj bawicie ![]() ale tony z tego co pamietam nie lubisz lasek w glanach a goga to odrazu widac, ze pol zycia w tych butach biegala - mozej jeszzcze biega hihi ;P pozdro, Ostatnio edytowane przez roten : 12-06-2007 o 10:12. |
|
|
||||
|
||||
|
oj biegam i pewnie jeszcze długo pobiegam
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Oj racja, racja roten trochę walk sie stoczyło i kilka razy z glanów nieźle się dostało. Fakt taki że to mocny but
Choć właściciele nie tak bardzo. ( przeważnie walki toczyliśmy z skinheadami i z Punkami ) a oni najczęściej noszą glany. Ja osobiście wole buty operacyjno-taktyczne ![]() Ale cóż horyzonty trzeba poszerzać, lata lecą trzeba otwierać się na nowe doświadczenia niemożna iść wąskotorówka Pyzatym jak się tak głębiej i dokładniej przyjrzeć kobieta co by nie nosiła jest atrakcyjna jeśli jej charakter i styl bycia jest atrakcyjny, intrygujący. No i jakoś trzeba przełamać uprzedzenia A tak na prawdę nie oceniam ludzi po wyglądzie tylko tym co sobą reprezentują i do jakiego kręgu społecznego chcą należeć bo to będą reprezentować. |
|
|
||||
|
||||
|
o i to mi sie podoba,brawo dla ciebie.........
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dziękuje
miło mi Trzeba być otwartym człowiekiem ;-) |
|
|
||||
|
||||
tak jest,zgadzam sie![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.