![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
W tym poscie, zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w dyskusji "Twój wzór tatuażu"
Opiscie co preferujecie i dlaczego. Jakie już posiadacie wzory, a jakie w najblizsze przyszlosci planujecie sobie zrobic. - Wzór tatuażu (np rybka, gwiazdka, tygrys, smierc etc.) - Styl (tribal, kolor, cien etc.) - Miejsce na waszym ciele (np klatka, lopatka, ramie, brzuch etc.)- Wielkosc - ilość tatuaży ![]() Wątek zostaje przyklejony zapraszam do dyskusji. |
|
|
||||
|
||||
|
Heja, jestem piewszy wiec zaczynam
![]() - Styl tatuażu to zależy od okresu w moim zyciu, kiedys tribal, teraz kolor - Miejsca: ramię, łopatka - w przyszlości klatka piersiowa i łydka tattoo ![]() - Ilośc tatuaży hmm mysle że aż do wyczerpania sie możliwości - Wielkosć to zalezy od wzoru. - Wzór- klown, smierc, kosa, biomechanika. pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
1-czaszka-tribal-prawe ramie
2-amor-diabeł-czarny -cieniowany-lewe ramie 3- cieknące oko przekłute kolcami-czarny-cieniowany-prawe przedramie 4-wypięta elfica -czarny -cieniowany-lewa łopatka5-wielka dziura z boku(nieudana )-czarny+czerwony-cieniowany- żebra6-księżyc-tribal-trochę nad prawą piersią no i jeszcze duuużo w mojej głowie i w planach a ja preferuje czarne tatuaże![]() |
|
|
||||
|
||||
|
W najbliższym czasie będzie.
- Scorpion- mój znak zodiaku. Po zatem odzwierciedla mój charakter. - tribal, cieniowany, czarny - lewa łopatka - na początek Następnie planuje - głowa pantery, kotwica, tribal, napis - tribal cieniowany, czarny - obydwa ramiona, klata na cycu, co do napisu jeszcze nie wiem - docelowo 5 ale jak sie zapędzę to może będzie wiecej |
|
|
||||
|
||||
|
witam, a wiec tak:
Wzór tatuażu demony, diably, diably demony - Styl kolorek i cien czasem tribal - Brzuch teraz. - duze i duzo taka dewiza podobno laski na to leca jak pamela na tomego hahah ;D |
|
|
||||
|
||||
|
ciekawe czy to działa tez w drugą strone........
czy faceci lecą na wytatuowane kobiety![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bo takie z reguły nie maja zahamowań i maja wiekszą wyobraznie , wiec sa szanse zę nie bedzie wiało nudą w zwiazku:
|
|
|
||||
|
||||
|
podoba mi sie ta opinia......jak najbardziej sie z nią zgadzam
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zgadzam się z przedmówcą
Kobieta z tatuażem zawsze jest bardziej pociągająca. Obojętnie czy jest do dziewczyna w kozaczkach i mini czy w różowym dresiku czy w skórzanych spodniach czy też w glanach . tatuaż na jej ciele daje do myślenia facetom. Myślimy i sie nakręcamy. Bo jeśli dziewczyna wie na co ma ochotę i bierze to bądź w przypadku tatuażu robi go to w łóżku zrobi to samo czyli wszystko na co ma ochotę ![]() 2 rzecz ma wyobraźnie, i na pewno nie jest schematyczną kobietą jest inna specyficzna nietuzinkowa czyli fascynująca dla każdego faceta. Jednakże odwrotnie sądzę że większy % kobiet nie umówiło by się z wytatuowanym facetem. Sądzę że dziewczyny które na to lecą są z strefy takich jak by to delikatnie ująć niegrzecznych dziewczyn. ![]() Ale co tam tatuaż i tak jest najlepszy ;-) |
|
|
||||
|
||||
|
zaczyna mi sie tu co raz bardziej podobac
.............i tak tatuaz jest najlepszy![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.