![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć wszystkim.
Mam 16 lat i szczerze jestem zielona jeśli chodzi o tunele. Tzn, oczywiście...przeczytałam kilka artykułów ale mimo wszystko chce zadać Wam kilka pytań ![]() Więc. Planuję zrobić sobie tunele- 6mm, w płatku ucha. Sposób? rozciąganie. Wiem, że rozciągać należy powoli co 3/4 tygodnie 1mm. Ale gdy używam spirali to wygląda tak : Zakladam spiralę, noszę te 3 tygodnie i zakładam większą? czy zakladam spiralę np. 2mm nosze ją tydzień i na 2 tygodnie zakładam tunel 2mm ? Jeszcze jedno pytanie, przy rozciąganiu mogę spać z tunelami.spiralami czy mogę je zdejmować? Z góry wielkie wielkie dzięki za pomoc ![]() (Najlepiej piszcie jak do małego dziecka ew. blondynki to lepiej zrozumiem :] ) |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
na huj sie tak oszpecac nie lepiej normalne kolczyki![]() pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
Oszpeca?
http://zapodaj.net/1fce4e295a55.jpg.html Takie chcę mieć i moim zdaniem to całkiem sympatyczna ozdoba ![]() Większe nie wyglądają już nawet estetycznie |
|
|
||||
|
||||
|
cale zycie tyo bedziesz nosic??? dziura zostanie jak dorosniesz bedziesz chciala isc na kolacje wykwintna z chlopcem albo kolczyki do slubu zalozyc a tu zonk dziura w uchu jak huj
bedzie ci zwisala bo chyba sie juz nie zrosniez drugiej strony bedziesz se mogla tak palca wsadzic ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CBsQ9QEwAQ lub co innego:d Ostatnio edytowane przez 1grzesiu1 : 02-18-2011 o 19:35. |
|
|
|||
|
|||
|
nie dziura w chuj ;D
do około 8mm ucho się zrasta i jest git ![]() Część ludzi twierdzi że nawet do 1,5cm ;D Więc spoko, ponoszę rok, może dwa... jak mi się znudzi to powoli ucho mi się będzie zrastać i będzie jak być powinno |
|
|
||||
|
||||
|
o widzisz nie wiedzialem o tym
myslalem ze jest inaczej i chcialem zebys nie byla brzydka dziewczynka po wyciagnieciu tego szajsu z ucha ale jak sie zrasta to pol biedy![]() pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
nie no głupia nie jestem
Bo potem by to wyglądało strasznie. Dlatego też nie chcę większych niż 6mm ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Lemonic ma racje- małe tunle się zrastaja. A 6mm to nie są to dziurska jak huj
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
moze nie sa wielkie jak huj
poprostu mi sie to nie podoba ![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Takie nie sa złe, nawet kiedyś zaczełam sobie rozciągać, ale przestałam i... dobrze. ![]() A co do samej procedury, to albo- wkładasz w dziurki w uszach juz przekłute kolczyki o coraz większej srednicy zmieniając je co 2-3 tygodnie o ok 1mm (mozna to robic u pincera, bo za mile tot nie jest ), albo kupujesz sobie rozpychacz i analogicznie- co 2-3 tygodnie przesuwasz go o kawalek (też miłe to to nie jest iosobiście bym sie nie zdecydowała- zadawanie sobie samodzielnie bólu, to jakos nie moja bajka).Ostatnio edytowane przez owieczka33 : 02-19-2011 o 17:33. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.