![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Jakie tatuaże was kręcą, ja osobiście zacząłem od cieniowanego- kęcily mnie bardziej teraz po czasie wkrecam sie w kolor i chyba pozostane przy tym, oczywiscie wstawki inne wchodza w gre, ale wole full kolorek ![]() Pamiętam ze kilkanascie lat temu byla moda straszna na tribale, tez mi sie bardzo podobaly, ale szybko jednak zamilowanie do tribali minelo i bardzo dobrze. Oczywiscie kazdego kreci cos innego wpisujcie wasze upodobania co do tatuaży.Pozdrawiam Wszystkich na Stronce i Tym Forum! ![]()
|
||||
|
||||
|
tribale na swoim ciele mam dwa i wiecej nie bedzie chyba ze maoryski wokół szyi zaden inny już nie wchodzi w gre, ostanio robie sobie duzo kolorków , jednak one sprawdzja się najbardziej, kilka lat i dziary dalej wyglafdaja fajnie , jednak jedna reka mam cąła cieniowaną , lubie tez takie wzory , niektóry wzór traci jak go się robi w kolorze a inny zyskuje , jednak to co mam w planach na najblizszą przyszłoć tro raczej same kolorki, mam jescze kila rzeczy do pokrycia i tylko kolor jest to w stanie ładnie pokryc , pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Co do tribali mam jednego, stara szkola wiekosc nie pamieta tych czasow , reszta to kolorek full kolor , oczywiscie kreca mnie gwiazdki czarny z cieniem, ale tylko kolor mnie interesuje i tak juz zostanie Jeszcze mam duzo do zrobienia... pozdrawiam Ostatnio edytowane przez roten : 07-26-2007 o 08:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja wole kolorki i cieniowane dziary takie hardkorowe hehe
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja mam prawie całą rękę lewą wydziaraną prawa już niedługo będzie.Klatkę całą jeszcze cienie zostały noga lewa do okoła od kostki w górę na prawej mam smoka na plecach napis ale to jeszcze niekonice hehe tego nałogu hehe
|
|
|
|||
|
|||
|
Elo
Mnie kreca tribale takie pocieniowane oczywiscie kolorki sa najbardziej efektowne, moj koles ma cala reke w kolorze i wyglada jak z blinka hhaa a tak powaznie fajnie wyglada kolor. tribal tez jest oki, zawsze mozna pomieszac tribal z kolorem i cieniem ![]() ema |
|
|
||||
|
||||
yo,Cieniowane i kolor to jest najlepsze polaczenie for me Tribale i inne znaczki wcale nie dla mnie. pozdro. |
|
|
||||
|
||||
|
nieprzepadam za kolorowymi i raczej nie zrobie...
|
||||
|
||||
|
Ta wypowiedz tu bedzie a za rok dwa zobaczymy
pozdro ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
tak roten...kobieta zmienna jest...a teraz zmiana tematu
kogo Ci przypominam?
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.