![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Proszę o szczerość, przyjmę każdą krytykę.
Tatuaz robiony byl w studiu oczywiscie, i obecnie sam jestem zadowolony ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jeslio chcesz to ci ocenie dla mnie wzor mega hujowy , wiocha na maxa, co do wykonania to ci chlopaki napisza ale chyba szalu tez nie ma
|
|
|
|||
|
|||
|
oki, dzięki za wypowiedz
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
szczerze katastrofa na przyszlosc pytaj sie ludzi czy wzorek jest fajny przed nalozeniem na skore a co do wykonania to zbyt wiele nie widac, z tego co zauwazylem tam sa imiona (pewnie rodziny) a jak sie patrzy na ten "tribal" to odrazu mi sie czachy kojarza
|
|||
|
|||
|
Do samej koncepcji i urody samego wzoru nie wypowiadam się. Każdy lubi co innego i ma swoje upodobania.
Trochę słabe zdjęcie żeby móc konkretnie ocenić , ale po tym co widać autor nie przyłożył się zbytnio do symetrii prawej strony motywu do jego lewej strony. Innymi słowy nie są identyczne , a chyba o to chodziło w tym tatuażu. Fakt faktem jest tam tych zawijasów od cholery , ale skoro podjął się wykonania to powinien się do niego przyłożyć. Można było zrobić to lepiej. |
|
|
|||
|
|||
|
Tu może bardziej, zaraz po dziaraniu.
Rozumiem ze komus sie nie podoba, ale dla mnie to cos za co bym oddal zycie. Dziekuje za opinie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
on mialbyc symetryczny a nie jest teraz widac no moze nie wyraznie ale idzie sie dopatrzyc prawie kazdy element np z prawej jest ionaczej zrobiony niz po lewej to jest raz, a dwa koles jak go odpbijal krzywo odbil i nie lezy ci idealnie na barku jak powinien, idz do jakiegos salonu niech ci cos z tym zrobia poproawia, dodadza cos ciekawego i dopiery wtedy bedziesz mogl za niego oddawac zycie bo teraz to mozesz oddac koledze dziarmistrzowi strzala w pysk za to
![]()
|
||||
|
||||
|
Trudno się nie zgodzić.
Jeżeli tatuaż ma coś symbolizować to wypadałoby żeby był przynajmniej dobrze wykonany, tutaj pomijając sam wzór, tatuaż wygląda fatalnie, jest krzywy, źle wypełniony i co tu dużo mówić, brzydko jest zrobiony. Wstyd coś takiego nosić na ramieniu, lepiej pomyśl nad ładnym wzorem który oddawałby treść przekazu który jest dla ciebie ważny a to najlepiej czymś zakryj. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Po chuj oddawać życie za tatuaż, w trumnie i tak będziesz w garniturze. Zrób na tym kolorowego anioła który otula skrzydłami te imiona i po sprawie.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.