![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wczoraj został mi zrobiony kolejny tatuaz, mam swojego zaufanego tatuatora ale on dziara dopiero od 5 la i jeszcze sie doucza robil mi poprawke starego tatoo i wyszla mu bardzo ladnie ale nowego tatoo balam sie mu dac zrobic.
Pare osob polecilo mi goscia ktory ponoc swietnie dziara, widzialm jego tatoo u jego zony naprawde swietne tatuaze, dla tego oddalam sie z nowym tatoo spokojnie w jego rece tym bardziej ze robi tatuaze juz od 20 lat. W lusterku nie dalo sie go dokladnie obejrzec po skonczonej robocie ale jak przyszlam do domu i zrobilam zdjecie ogladajac go uwierzcie mi az sie poplakalam mimo ze duza ze mnie dziewczynka (To moj 6 tatuaz i jestem totalnie zalamana. Tatoo jeszcze nie skonczony bo w kole ma byc jeszcze chinska litera i daty urodzin moich dzieci, dziekowac Bogu ze nie moglam juz wytrzymac bolu i odpuscilam sobie te daty i literke bo juz je sobie wyobrazam !!! Powiedzcie ze da sie to poprawic by wygladalo dobrze czy niektore elementy sa juz tak zrypane ze bedzie musilo zostac??? ![]() A to projekt jak mialo to wygladać ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Rzeczywiscie paskudnie to wygląda.
Pewnie da się coś z tym zrobić, może jakiś cover? |
|
|
||||
|
||||
|
Jakos mi sie niechce wierzyc ze ten koles robi tattoo od 20 lat masakra jest jakas nie wyglada to za dobrze poczekaj do pelnego wygojenia moze da sie cos naprawic zabilbym goscia za takie cos....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ojojoj a myślałem że ja jestem cienki....... spokojnie nie martw się na zapas, napewno da się coś z tym zrobić.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A chcecie sie jeszcze bardziej posmiac, odnosnie tego ile mi za to krzyknol ?
150zł !!! Na szczescie mialam mu zaplacic dopiero dzis bo dostaje przelew ale uja dostanie a nie kase. Cos czuje ze bedzie niezly dym z nim. Nie wspomne juz o tym ze mam od wczoraj goraczke i to srasznie boli. |
|
|
||||
|
||||
|
Ciesz się, ze nie 500.
Co to jest 150 zł za byle jaki tatuaż w ogóle za tatuaż? Tak to jest jak się chce zaoszczędzić i wybiera "artystów" pokroju kolegi co od czasu do czasu tatuuje samoróbką w domu. Moj znajomy za obrazek mniej więcej podobnej wielkości i na dodatek same kontury bez wypełniania zapłacił 500zł (dużo) ale tatuaż ma zrobiony świetnie. Dlatego zawsze warto zastanowić się nad wyborem tatuażysty i nie oszczędzać bo za ładnie wykonane dzieło trzeba czasami zapłacić sporo. Mozę i ten człowiek zajmuje się tatuowaniem te 20 lat ale jak widać artysta z niego marny. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-04-2009 o 13:31. |
|
|
||||
|
||||
|
On to robił maszynką ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Artysta bardzo i to bardzo marny
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To teraz pomyśl, taki tatuażysta "plemienny" robi ręcznie prymitywnymi narzędziami i linie, kreski wychodzą mu ładniej i są proste. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-04-2009 o 16:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Dokladnie tak jak przedmowca mowi zgadzam sie z tym a tak apropo z chcecia bym sprobowal w jakiejs wiosce takiego tattoo wiem jedno napewno bardziej boli
ale kiedys moze sie wybiore do takiego plemienia he he |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.