![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
tylko, że według artysty potrzebne będzie 2-3 sesje, to jednak trochę kasy jest
|
|
|
||||
|
||||
|
Zalezy u kogo robisz. Znam czlowieka co za rekaw zaplacil 4 tys. Takze dosyc subiektywna sprawa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wszystko zależy od motywu.Jego trudności wykonania, kolorystyki itp... Jeśli to będą twarze, to mało, jeśli bio - również. Ale wszystko zależy od tego, co na tej ręce chcesz umieścić...
|
|
|
||||
|
||||
|
studio Valhalla w Chorzowie oferuje 20% zniżki dla gości z Torunia,ze względu na zaprzyjaznione kluby
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
W Toruniu tylko niuans sie praktycznie liczy. Oczywiscie nawet nie ruszaj z tribalami czy napisami do nich, bo zaplacisz majatek. Im wzor bedzie ciekawszy dla artysty, tym mniej zaplacisz. Poza tym galeria macieja mowi sama za siebie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja mam okazje widzieć prace bojki w realu na co dzień, są cacy, tyle że aż tak bardzo SicBastard się nie podniecaj zobacz co robią w Grudziądzu z Toronto to rzut beretem http://www.tattoo3rdeye.com/index2.htm niuans to nie jedyna alternatywa, ale substytut jeśli nie można się wyrwać z Torunia to tak jak najbardziej.
|
|
|
||||
|
||||
|
jak za darmo.....
|
|
|
|||
|
|||
|
@macias:
Pytal o torun wiec pisalem o torunskich salonach. Wiem ze jest duzo lepszych od nich, chocby w okolicy, ale nie o to chyba tu chodzilo. |
|
|
||||
|
||||
|
Dobrze bobrze
oblukam jak Twój kikut się rozwinie, w centrum tadzika pedzika małpy cyrk... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.