![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam serdecznie!
Czy ktoś z użytkowników tego forum mógłby mi polecić jakieś studio tatuażu w Toruniu, lub okolic? Przeglądałem forum, jednak opinii na temat salonów z tego miasta nie znalazłem. Z góry dzięki! |
|
|
|||
|
|||
|
Dołączam się do pytania, gdzie w Toruniu można wykonać porządny tattoo??
|
|
|
|||
|
|||
|
Niuans Tattoo ul. Moniuszki
www: http://www.niuanstattoo.pl/ http://www.jmbojko.pl/ - inne prace Zajebiste studio, porządne dziary (ja właśnie swoją pierwszą tam wykonuje i jestem zajebiście zadowolony po 1 sesji), koleś podchodzi do tematu profesjonalnie i ambitnie, potrafi doradzić, cena nie jest zbyt wygórowana, polecam bardzo. Ostatnio edytowane przez JureXXX : 09-23-2009 o 15:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Polecam TILL DEATH Torun- pomysłowo, solidnie, sterylnie. www.tilldeath.pl
|
|
|
|||
|
|||
|
przeglądając galerię tego studia i stwierdzam że nigdy mym się tam nie wybrał. Wszystko jakieś takie krzywe, niepowykańczane, raczej kiepskie no chyba ze zrobili jakiś postęp w stosunku do tego co jest na stronie w innym wypadku stanowczo odradzam
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja polecam studio na Nowym Rynku tilldeath,robiłem tam z miesiac temu tatuaz,raz ze mi sie szybko zagoil,co zawdzieczam wskazówkom dot pielegnacji, motyw zaprojektowany specjalnie dla mnie, super wykonany.Polecam
|
|
|
|||
|
|||
|
Niektóre dziary wygladaja jak amatorszczyzna troche krzywo
Ostatnio edytowane przez pontonss : 10-08-2009 o 17:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Pracuję siedem dni w tygodniu. Zapraszam |
|
|
|||
|
|||
|
Witam serdecznie, czy 600 PLN za sesje, która trwa tak długo jak jestem w stanie wytrzymać to dużo czy mało? To cena z jednego z Toruńskich studiów, chcę wytatuować całą rękę od nadgarstka po ramię, dodam że ramię już mam praktycznie zrobiony, co wy na to?
|
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli praktycznie cala reke bedziesz mial robiona z wylaczeniem ramienia. To jest to wg mnie dosc atrakcyjna cena.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.