![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Chcialbym poznac wasze opinie na temat studia titty-twister na ul.głogowskiej37 w Poznaniu i wykonywanych tam tatuazy. Bylem juz sie tam zapytac o cene tatuazu ktory mnie interesuje, ale przed podjeciem ostatecznej decyzji chcialbym wiedziec co inni mysla o tym studiu i wykonywanych tam pracach
Jesli ktos mial stycznosc z tym studiem to prosze o wypowiedzenie sie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie techniczna porazka... Maja spore problemy z praca
|
|
|
|||
|
|||
|
dzieki za info. Czyli wybierajac miedzy twitty-twister a art line, powinienem zdecydowac sie na art line?? Slyszalem ze ceny maja wyzsze no ale idzie to w parze z jakoscia prac naszczescie
|
|
|
||||
|
||||
|
Tutaj nawet nie ma co porownywac
Titty wyrobil swoja "renome" tylko i wylacznie przez to ze odwiedzilo tam sporo znanych ludzi jak Peja |
|
|
|||
|
|||
|
Dzieki za dobra rade
jestem ciekaw jaka bedzie roznica w cenie tatuazu ktory wybralem, w twitty powiedzieli ze chca 600 ;p |
|
|
||||
|
||||
|
A tak na marginesie co to chcesz wykonac ?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Jest ktos na tym forum, kto robil tatuaz w art tattoo w Poznaniu, i moze orietuje sie mniej wiecej, ile by mogli wziasc za ten tatuaz o wymiarach mniej wiecej 17cm na 17cm?? Oraz czy za zmiany w szkicu trzeba osobno doplacac??
|
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli bedziesz sie w danym studio tatuowac to Ci przygotuja wzor pod Twoje wymagania i zaplacisz tylko za tatuaz. Jezeli chcesz sam projekt to za darmo juz nie zrobia bo to ich czas na tym idzie
|
|
|
|||
|
|||
|
Aha dzieki za informacje. Wyslalem mejla do art tattoo z paroma pytaniami ale niestety jeszcze nikt nie odpisal ;/ a czekam juz ponad tydzien... wiec wyglada na to ze bede musial znalezc czas, pojechac do nich i wszystkiego sie osobiscie dowiedziec
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.