Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-31-2012, 22:45
outstarwalker outstarwalker jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Tatuowanie starszych ludzi

Może ktoś rozwieje mi wątpliwości - google niestety nie pomogło. Jak to jest z tatuowaniem skóry starszych ludzi (konkretnie wiek 50-60)? Czy ktoś ma doświadczenie ze starszymi klientami? Mam w perspektywie zrobienie dwóch dziar dwóm 50-paroletnim paniom o skórach, które już wiele przeszły (obie panie najwyraźniej bardzo lubiły się opalać w przeszłości - dużo przebarwień, pomarszczonych fragmentów, znamion). Do tej pory nie miałam zupełnie kontaktu ze skórą inną, niż młoda i jędrna, stąd wątpliwości Jakieś protipy?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-01-2012, 20:04
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

W technice pracy nie ma żadnej różnicy , naciągasz tak jak podczas pracy z każdym klientem ( mozolna i nużąca praca jak skóry jest więcej ale inaczej nie wbijesz). Przebarwienia też nie mają żadnego znaczenia , w kwestii znamion ..... omijamy i i tyle.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania