![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
A wiec tak
jakies pol roku temu "skusilem" sie zrobic tatuaz u mojego kolegi w pokoju...jak sie da domyslec nie wyszedl za profesjonalnie...chcial bym sie dowiedziec gdzie najlepiej udac sie na "poprawke" w okolicach Katowic. Oczywiscie jezeli bedzie trzeba jechac troche dalej ale bedzie warto to piszcie. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie chce byc nie mily... ale ten temat byl juz chyba poruszony... Przejzyj najpierw forum
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
w Chorzowie na rynku jest studio ReliC, aj tam robielm tatuaż i kilka znajomych, wsyzscy zadowoleni
) wiec to bym polecał :-)
|
||||
|
||||
|
Temat byl poruszany, ale watek jest jak najbardziej na miejscu powniewaz tu jest odpowiedni dzial do tego typu pytan, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez roten : 02-09-2008 o 12:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich, zrobiłem tatuaż w studio Yakuza w Bydgoszczy i niestety koleś "troszkę" mnie oszpecił.... miał być smok, wyszła jedna wielka plama... człowiek, który mnie tak załatwił nie czuje się winny. Zachował się w stosunku do mnie w sposób dość chamski..Zero szacunku dla swoich klientów. orientowałem się ile kosztuje usunięcie dzieła- "tylko" 30tys zł. Znacie może kogoś, kto mógłby mi pomóc??Yakuzie już podziękuję i w sumie nawet wrogowi bym nie polecił tego studia
Załączam zdjęcie http://img225.imageshack.us/img225/8738/p1000821wh6.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
Nono... z tego co mi sie o uszy obilo to jest dobre studio... Nie postaral sie artysta :P Czemu odrazu pomyslales o usunieciu ? Wzorek masz strasznie jasny wiec praktycznie da sie z nim zrobic wszystko, zaczynajac od poprawki konczac na cover'ze
Popatrz na necie po studiach z Twojej okolicy, przejzyj pracki i wybierz ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.