![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam mam pytanie co moge a czego mi nie wolno gdy mam tatuaz juz miesiac? prosze o pomoc
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie wystawiaj go zbytnio na slonce i stosuj kremy z duzym filtrem. Nie mozesz jesc tez ostrych potraw.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzieki, Ale jak to ostrych potraw? hmm co jedzenie moze miec takiego wspolnego do tatuazu?A co do filtrow to raz uzylem i powiem nie mialem zbyt dobrych kontaktow z nim tzn moj tatuaz strasznie porobily mi sie takie "rysy" na nim myslicie ze to dobra oznaka?
|
|
|
||||
|
||||
|
Żartowalem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Rysy na tattoo? A co przez to rozumiesz?
|
|
|
|||
|
|||
|
ja po miesiącu robiłem już w sumie wszystko, normalne kąpiele i opalanie nad jeziorem, bez kremów itp. ale pewnie też zależy od miejsca, bo tatuaż mam na łydce, a jak ktoś ma w miejscu bardziej podatnym na schodzenie skóry po opalaniu, np. plecy to pewnie musi być ostrożniejszy
|
|
|
|||
|
|||
|
no tak jak by iz po smarowaniu olejkiem zrobily mi sie ryzy jak by jakas skorupa o tak to mniej wiecej wygladalo. i nei wiem czemu jestem ciekaw czy ktos mial takie przypadki ?;>
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy po miesiącu od zrobienia tatuażu można już stosować peeling na skórę? Czy nie bardzo?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie bardzo, radziłabym odczekać jeszcze ok. miesiąca aż miejsce dokładnie się wygoi.
|
|
|
|||
|
|||
|
miesiąc już minął... ale jednak poczekam jeszcze ze 2-3 tygodnie
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.