![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witamm wszystkich
wczoraj zrobilam sobie pierwszy tatuaz chcialam na nadgarstku ale tatuazysta polecil mi zrobic troche nizej poniewaz swterdzil ze tam czesto sie nie przyjmuje kazal zdjac folie po2 h przemyc tatuaz i smarowac 4 razy dziennie kremem tak wiec robie wczoraj tatuazbyl gladki spuchniety bardzo ale rowniutki. a dzis tatuaz juz nie jest gladki tylko pojawily sie takie jakby luski,nierownosci w pewnych miejscach takie delikatne malutkie uwypuklenia''' ...chcialam zapytac czy to normalne jak spogladam na niego z profilu to widac te nierownosci i jest troche wypukly ... prosze o odpowiedz.. ![]() p.s chcialam dopisac jeszcze ze tatuaz to imie i data narodzin mojego syna i ta data jest wypukla bardzo nawet boje sie ze cos moze sie nie przyjmowac nie znam sie dlatego kieruje do was pytanieczy to ok???? Ostatnio edytowane przez kadii : 04-12-2011 o 11:34. |
|
|
||||
|
||||
|
Maścią się smaruje a nie kremem. Zaczekaj aż się wygoi i wtedy wyciągaj wnioski.
|
|
|
|||
|
|||
|
no to musze poczekac z tydzien wiem ze wtedy bede wiedziala czy jest ok czy nie ale wlasnie zadalam pytanie czy to normalny proces ze sie pojawiaja takie grudki luski uwypuklenia...... poprostu chodzilo mi o to .
![]() dzieki Ostatnio edytowane przez kadii : 04-12-2011 o 12:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Jesli dobrze sie dba o swiezy tatto i zostal dobrze wykonany,to raczej nie powinno tak byc,jednak opis to opis lepiej by bylo fotke zobaczyc,ale jak poprzedniczka wspomniala zobaczysz po wygojeniu i wtedy sie ewentualnie bedziesz matrwic...pozdr.
|
|
|
|||
|
|||
|
dzieki za odp.
teraz jak posmarowalam mascia to mi brudzi ta dziara i taki okruszki tuszu mam no nic trzeba czekac... wkurze sie strasznie jak mi sie schrzani ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
to nie brzmi dobrze
ale czekaj cierpliwie.hej |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.