![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Otoz 18.04 (poniedzialek) zrobilem sobie tatuaz na przedramieniu. To 10dni juz, tatuaz jest nadal nawilzany. Moj tatuaz jest to 5 znakow chinskich, od paru dni zaczal mi schodzic czarny tusz(chyba strupy) i po odpadnieciu jego pod nim jest tak jakby bardzo jasny tatuaz, czy z calego tatuazu ma zejsc ten czarny i ma byc caly taki jasny ? Czy tylko z niektorych miejsc ? Jezeli z niektorych to ma byc taki "dwukolorowy"?... Pisze ten temat bo jakos pod koniec nastepnego tygodnia mam wizyte (ew poprawki) boje sie, ze do tego czasu caly tusz(strup) nie zejdzie ;//// Pomocy !!!
http://img826.imageshack.us/i/p1030636z.jpg/ Ostatnio edytowane przez legionek94 : 04-28-2011 o 18:11. Powód: bledy |
|
|
||||
|
||||
|
czekaj cierpliwie do nast tyg i idz na "wizyte" skoro sie tak umuwiles to gosciu wiedzial co robi
pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
liczylem na wasze opinie. jaka jest Twoja ?.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak Grześ pisał trza poczekać |
|
|
|||
|
|||
|
Nie wiem u jakiego fachowca to robiłeś , ale tak jak pisali poprzednicy , ewentualne poprawki jedynie po całkowitym wygojeniu się tatuażu. Termin który Ty podałeś jest chyba trochę zbyt szybki do tego typu przedsięwzięć.
|
|
|
|||
|
|||
|
no wiem. Robilem to w najlepszym salonie w lodzi. termin mial byc po 3 tyg na kontrole. a wstepny termin ewentualnej poprawki sie uzgodni. zdaje sobie sprawe ze po strupach mi nie bedzie dziarac. POWIEDZCIE CO SADZICIE PATRZAC NA ZDJECIE KTORE ZAMIESCILEM WAM.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ehh mi tam error wychodzi
ale sadze abys poczekal do wygojenia,a na kontrole normalnie idz,to pewnie ci powiedza co jest i co bedzie...pozdr |
|
|
|||
|
|||
|
Otoz juz miesiac po poprawce jestem. Wydaje mi sie, ze wszystko ok, moze jeszcze 1 machniecie zostalo ;p ale to nie w wakacje chyba
a slyszalem, ze od slonca moze wyblaknac ? czy to prawda ? i czym mam smarowac ? jade za tydzien z dziewczyna nad wode, jak jest z dluzszym przebywaniem w wodzie ? albo ewentualnym opalaniem? i czym smarowac najlepiej ? odpowiedzcie na te pytanie prosze Z gory wielkie THX !![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A z wyszukiwarki to nie łaska korzystać?
Mocny filtr w kremie do opalania, a resztą nie masz co się przejmować... |
|
|
|||
|
|||
|
Od tego chyba jest to forum, prosilem o jakis najlepszy srodek, o nazwe konkretna. Zebym czegos nieodpowiedniego nie kupil
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.