Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 04-28-2011, 17:58
legionek94 legionek94 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Tatuaz na przedramieniu

Otoz 18.04 (poniedzialek) zrobilem sobie tatuaz na przedramieniu. To 10dni juz, tatuaz jest nadal nawilzany. Moj tatuaz jest to 5 znakow chinskich, od paru dni zaczal mi schodzic czarny tusz(chyba strupy) i po odpadnieciu jego pod nim jest tak jakby bardzo jasny tatuaz, czy z calego tatuazu ma zejsc ten czarny i ma byc caly taki jasny ? Czy tylko z niektorych miejsc ? Jezeli z niektorych to ma byc taki "dwukolorowy"?... Pisze ten temat bo jakos pod koniec nastepnego tygodnia mam wizyte (ew poprawki) boje sie, ze do tego czasu caly tusz(strup) nie zejdzie ;//// Pomocy !!!

http://img826.imageshack.us/i/p1030636z.jpg/

Ostatnio edytowane przez legionek94 : 04-28-2011 o 18:11. Powód: bledy
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-28-2011, 18:12
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

czekaj cierpliwie do nast tyg i idz na "wizyte" skoro sie tak umuwiles to gosciu wiedzial co robi
pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-28-2011, 18:18
Nowy

Domyślnie

liczylem na wasze opinie. jaka jest Twoja ?.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-28-2011, 21:00
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Cytat:
czy z calego tatuazu ma zejsc ten czarny i ma byc caly taki jasny ?
nie nie ma być , z początku może być jasny przez to że regeneruje się naskórek na tatuażu bądź cierpliwy i czekaj.
Cytat:
Pisze ten temat bo jakos pod koniec nastepnego tygodnia mam wizyte (ew poprawki) boje sie, ze do tego czasu caly tusz(strup) nie zejdzie ;//// Pomocy !!!
jeśli ma być poprawiany to po całkowitym zagojeniu, toć po strupie nikt nie będzie dziarał.
Tak jak Grześ pisał trza poczekać
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-29-2011, 08:26
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Nie wiem u jakiego fachowca to robiłeś , ale tak jak pisali poprzednicy , ewentualne poprawki jedynie po całkowitym wygojeniu się tatuażu. Termin który Ty podałeś jest chyba trochę zbyt szybki do tego typu przedsięwzięć.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-29-2011, 15:07
Nowy

Domyślnie

no wiem. Robilem to w najlepszym salonie w lodzi. termin mial byc po 3 tyg na kontrole. a wstepny termin ewentualnej poprawki sie uzgodni. zdaje sobie sprawe ze po strupach mi nie bedzie dziarac. POWIEDZCIE CO SADZICIE PATRZAC NA ZDJECIE KTORE ZAMIESCILEM WAM.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-01-2011, 00:22
Edi_88_88's Avatar
Edi_88_88 Edi_88_88 jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Miasto: Tarnów
Domyślnie

Ehh mi tam error wychodzi ale sadze abys poczekal do wygojenia,a na kontrole normalnie idz,to pewnie ci powiedza co jest i co bedzie...pozdr
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2011, 19:09
Nowy

Domyślnie

Otoz juz miesiac po poprawce jestem. Wydaje mi sie, ze wszystko ok, moze jeszcze 1 machniecie zostalo ;p ale to nie w wakacje chyba a slyszalem, ze od slonca moze wyblaknac ? czy to prawda ? i czym mam smarowac ? jade za tydzien z dziewczyna nad wode, jak jest z dluzszym przebywaniem w wodzie ? albo ewentualnym opalaniem? i czym smarowac najlepiej ? odpowiedzcie na te pytanie prosze Z gory wielkie THX !
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-23-2011, 16:23
Ladon Ladon jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

A z wyszukiwarki to nie łaska korzystać?
Mocny filtr w kremie do opalania, a resztą nie masz co się przejmować...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-23-2011, 20:23
Nowy

Domyślnie

Od tego chyba jest to forum, prosilem o jakis najlepszy srodek, o nazwe konkretna. Zebym czegos nieodpowiedniego nie kupil
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania