![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam.
Mam owe pytanko ktore mnie zastanawialo od dluzszego czasu. Czy tatuaz na penisie robi sie w czasie wzwodu czy spoczynku :P? Moze ktos ma jakies przezycia w zwiazku z tatuowaniem... :P? |
|
|
||||
|
||||
|
wydaje mi sie,ze w czasie spoczynku ..( skora jest naciagana przez tatuatora )
jesli w czasie wzwodu to chyba po znieczuleniu miejscowym ( zastrzyk przez anastezjologa/ lekarza ) bo podejrzewam,ze przy pierwszym ukluciu po prostu opadlby .. + w gre wchodza bardzo cienkie igly ..ale do obu rzeczy nie mam pewnosci .. tak mi sie tylko wydaje .. |
|
|
||||
|
||||
|
"przy pierwszym ukluciu po prostu opadlby", a chuj wie- może spodobałoby się "mu" (jemu?)... ;P Dziary na kutasie- niezły temat, ciekawe jak kobiety reagują na taką opcję, któraś z forumowiczek miała do czynienia? Któryś z forumowiczów może pochwalić się takim artem. Kurwa- pójdźmy dalej- ile na statystycznym chuju się zmieści... Co wyglądałoby dobrze?
|
||||
|
||||
|
a no moze by mu sie spodobalo
![]() a Tobie ? ja kocham tatuaze..jak jest dobrze zrobiony to czemu nie .. jakbym miala to moze bym sie zdecydowala jakbym juz miejsca nie miala ![]() co by dobrze wygldalo? pff .. moze jakis skromny napis ? "chrzasz brzmi w czcinie w szczebrzeszynie a szczebrzeszyn z tego slynie" ? gotykiem,3cm literki hahah to by napewno dobrze wygladalo ..co myslicie o tym ? http://tatuaze.net.pl/gfx/tatuaz_na_penisie.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm co do zdjecia to ogolnie nie jest zly, ale na zoledziu sobie nie wyobrazam robienia tatuazu :P
Ja mysle o takim czyms (to co ma na jego lewej rece - te gwiazdki) http://www.ultimategayblog.com/wp-co...01_0039_03.jpg Mysle ,ze malo kto ma tatuaz "tam" :P Dlatego trudno zdobyc jakies informacje na temat robienia tatuazu w takim "ruchomym" miejscu :P |
|
|
||||
|
||||
|
i chcesz go sobie calego wypelnic ?
wow ..nie lepiej zrobic pelne gwiazdki albo z grubsza ramka ? masakra .. jak zrobisz to wstaw zdjecie .. bedziesz kozak .. |
|
|
|||
|
|||
|
Ale to jesli kolega dziewczyny wyrazi chec na zrobienie ,bo juz wiem ,ze jeden tatuaz na sprzecie robil :P
Wstaje zdjecie jesli bedzie sie dobrze prezentowac , bo rozmiarami nie grzesze, tak wiec mam nadzieje ,ze optycznie jeszcze bardziej nie popsuje xD |
|
|
||||
|
||||
|
to zrob sobie poziome paski ( pogrubisz go ) albo pionowe ( to wydluzysz )
kto wie,jak sobie walniesz kraciaka to pojdzie w obie strony ? ![]() poza tym obstawiam,ze przez jakis czas bedzie spuchniety .. no ale nie pouzywasz sobie przez 3tyg pewnie ..( conajmniej ) |
|
|
|||
|
|||
|
Dobra ,to nie temat o rozmiarach czy grubosciach :P Chociaz z tym drugim jest lepiej ;d
No nic, poczekamy, moze ktos juz to przezyl i sie wypowie na ten temat :F |
|
|
||||
|
||||
|
zapytaj tatuatora ..
On Ci wszystko powie Nie sadze zeby ktorys z forumowiczow mial .. masz 22 lata ? czy to koniecznosc ? nie chcialbys zrobic sobie plecow np ? moze zrob sobie najpierw kolczyk ..zobacz jak bedzie Ci sie goilo itd .. zawsze mozesz go wyjac .. tattoo nie zmyjesz .. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.