Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-17-2008, 16:15
lena lena jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie tatuaz na nadgarstku

Jakis czas temu zrobilam sobie tatuaz na nadgarstku, jednak teraz czeka mnie juz druga poprawka (co nigdy mi sie nie zdarzylo)... Po zagojeniu nie ma jednolitej barwy, tylko wyglada raczej jak rozmyty. Czy problemem moze byc "gatunek" skory w tym miejscu??
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-17-2008, 16:42
RoolAnd91 RoolAnd91 jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

hmmm ... no nie zabardzo wiem czy to zalezy od skory ale w poniedzialek ja zrobilm sobie tatuaz na nadragstku i jak narazie nie mam problemow - co prawda jeszcze sie nie zagoil . a gdzie zrobilas dokladnie ten tatuaz ? na zgieciu nadgarstka czy wyzej ? bo jak na zgieciu albo za nisko to moze sie rozmyc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-17-2008, 18:05
Nowy

Domyślnie

Wieksza czesc jest na zgieciu... Czytalam wypowiedzi tatuazystow i jedna dziewczyna ma ten sam problem. Napisali jej, ze to jest kwestia ustawienia maszynki... Typ, ktory mnie tatuowal upiera sie, ze to przez cienka skore, ale w sumie co ma powiedziec?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-17-2008, 19:32
RoolAnd91 RoolAnd91 jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

no ja sie nie znam na tatuowaniu ale moj tatuazysta pierwsze co powiedzial ze na zgieciu nie ma sensu robic to sie zepsuje i zrobil mi wyzej .
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6118901b4.html tu masz zdjecie mojego i zobacz ze mam dosc wysoko .
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 08:25
Nowy

Domyślnie

calkiem calkiem nie koniecznie jestem zwolenniczka napisow, ale technicznie dobrze to wyglada... Moj mi tego nie powiedzial, ale z drugiej strony mnostwo ludzi ma na zgieciu, a nawet na dloni, wiec cos mi sie wydaje, ze po porostu na jakiegos debila trafilam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 10:55
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

A jednak zrobiłeś ten tatuaż z błędem.

Mój tż ma niżej na nadgarstku i też były z nim problemy od początku, moze nie tyle, że się rozlał co strasznie wyblakł i miejscami rozszedł. Kilka miesięcy temu poprawiał i na razie jest ok.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 11:10
Nowy

Domyślnie

ehh... no nie powiem zeby to bylo pocieszajace... Zalezalo mi na tym, aby miescil sie w strefie zegarka, dlatego jest nisko. Jestem fanka tatuazy, ale robie je dla siebie... Zawsze w miejscach, ktore okazjonalnie mozna zakryc.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 11:20
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Najwyżej będziesz poprawiać do skutku.
U tż-a po drugiej poprawce jest dobrze, nic się nie rozłazi, nie blaknie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 12:19
Nowy

Domyślnie

no wlasnie problem jest taki, ze za tydzien wyjezdzam i dlatego czas mam tylko na ostatnia poprawke... a tam, gdzie jade podobno nalezy omijac wszelkie studia tatuazu...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-18-2008, 14:18
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

To poprawisz jak wrócisz. Zobaczysz jak będzie wygladało za jakiś czas po ostatniej poprawce.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania