![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Jakis czas temu zrobilam sobie tatuaz na nadgarstku, jednak teraz czeka mnie juz druga poprawka (co nigdy mi sie nie zdarzylo)... Po zagojeniu nie ma jednolitej barwy, tylko wyglada raczej jak rozmyty. Czy problemem moze byc "gatunek" skory w tym miejscu??
|
|
|
|||
|
|||
|
hmmm ... no nie zabardzo wiem czy to zalezy od skory ale w poniedzialek ja zrobilm sobie tatuaz na nadragstku i jak narazie nie mam problemow - co prawda jeszcze sie nie zagoil . a gdzie zrobilas dokladnie ten tatuaz ? na zgieciu nadgarstka czy wyzej ? bo jak na zgieciu albo za nisko to moze sie rozmyc
|
|
|
|||
|
|||
|
Wieksza czesc jest na zgieciu... Czytalam wypowiedzi tatuazystow i jedna dziewczyna ma ten sam problem. Napisali jej, ze to jest kwestia ustawienia maszynki... Typ, ktory mnie tatuowal upiera sie, ze to przez cienka skore, ale w sumie co ma powiedziec?
|
|
|
|||
|
|||
|
no ja sie nie znam na tatuowaniu ale moj tatuazysta pierwsze co powiedzial ze na zgieciu nie ma sensu robic to sie zepsuje i zrobil mi wyzej .
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6118901b4.html tu masz zdjecie mojego i zobacz ze mam dosc wysoko . |
|
|
|||
|
|||
|
calkiem calkiem
nie koniecznie jestem zwolenniczka napisow, ale technicznie dobrze to wyglada... Moj mi tego nie powiedzial, ale z drugiej strony mnostwo ludzi ma na zgieciu, a nawet na dloni, wiec cos mi sie wydaje, ze po porostu na jakiegos debila trafilam |
|
|
||||
|
||||
|
A jednak zrobiłeś ten tatuaż z błędem.
![]() Mój tż ma niżej na nadgarstku i też były z nim problemy od początku, moze nie tyle, że się rozlał co strasznie wyblakł i miejscami rozszedł. Kilka miesięcy temu poprawiał i na razie jest ok. |
|
|
|||
|
|||
|
ehh... no nie powiem zeby to bylo pocieszajace... Zalezalo mi na tym, aby miescil sie w strefie zegarka, dlatego jest nisko. Jestem fanka tatuazy, ale robie je dla siebie... Zawsze w miejscach, ktore okazjonalnie mozna zakryc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Najwyżej będziesz poprawiać do skutku.
U tż-a po drugiej poprawce jest dobrze, nic się nie rozłazi, nie blaknie. |
|
|
|||
|
|||
|
no wlasnie problem jest taki, ze za tydzien wyjezdzam i dlatego czas mam tylko na ostatnia poprawke... a tam, gdzie jade podobno nalezy omijac wszelkie studia tatuazu...
|
|
|
||||
|
||||
|
To poprawisz jak wrócisz. Zobaczysz jak będzie wygladało za jakiś czas po ostatniej poprawce.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.