![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Carina
Panterka każdy kociak ma pazurki sądzę iż w tym miejscu na pewno spełnia rolę kuszenia pyzatym miłe kotki też są fajne sam kotek u kobiety może stanowić bardzo fajną sprawę.Jestem ciekaw jak wygląda Hmm Carina zastanawiam się gdzie można poznać taką fajną dziewczynę jak ty optymistyczna wesoła spontaniczna i z pazurkiem Coraz bardziej się cieszczę iż uczestniczysz zawitałaś na to forum. I że uda się zarazić optymizmem i taką postawą jak największa ilość osób ;-) |
|
|
|||
|
|||
Ależ tu się trudno zalogować.Dobra,udało się.2 dni temu zrobiła sobie pierwszy wzorek na ramieniu.Jestem zachwycona,potraktowałam to jako preludium do następnego.Za kilka dni pojawi sie jeszcze jeden tylko dużo,dużo niżej.Powiem szczerze nie moge się już doczekać i mój ukochany też Jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy |
|
|
||||
|
||||
|
Ciekawe miejsce jak na kobiete he he Tajemnicze czekamy na efekt koncowy
(trudno sie dostac ja nie mam problemow ogolnie serwis OK)![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A które miejsce jest dla ciebie tajemnicze? ramię czy to drugie.Kurcze zastanawiam się czy facet który będzie to robił wymięknie czy podejdzie do tego na zimno. Jedno jest pewne zdjęcie zamieszczę bo przypuszczam, że będzie się czym chwalić
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie wymięknie, to jego praca.
![]() Widziałam tatuaże w naprawdę dziwnych miejscach, intymnych również, wszystko zależy od stopnia profesjonalizmu tatuażysty, bo wiadomo, ze są to delikatne miejsca i z pewnością bardzo bolesne. Heh, pomyślcie jak osoby którym już brakuje miejsc na ciele a chcą mieć kolejne tatuaże muszą cierpieć? |
|
|
|||
|
|||
|
dlaczego każdy mówi o bólu? nie robimy tego przecież żeby cierpieć,mamy z tego mieć maksimum przyjemności, ja do tego tak podeszłam i za pierwszym razem było to nawet przyjemne. Nie odstraszajmy tych, co są przed pierwszym razem.Po tych wszystkich wypowiedziach zastanawiam się czy okolice bikini są tak samo do przeżycia jak ramię?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Wszystko jest do przeżycia. Niestety nie wynaleziono jeszcze bezbolesnych maszynek do tatuowania, są miejsca gdzie boli mniej a są też takie w których ból odczuwa się mocniej. Dla mnie sam proces tatuowania nie jest przyjemny, wolę inne bardziej przyjemniejsze rzeczy , ale jest do zaakceptowania. |
|
|
|||
|
|||
|
Jutro idę zrobić sobie piękne ślimaczki ,jak tylko dam rade robię fotkę i zamieszczam na forum.Mam nadzieję, że nie piszą tu dzieci bo i miejsce wytatuowane też nie będzie do oglądania dla nich. Tak czy siak nie moge się już doczekać
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
I tak raczej nikt cie nie rozpozna po zamieszczonej fotce, a ile radochy panowie będą mieli ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.