![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam wszystkich.
Dawno mnie nie bylo otóż mam takie pytanie o tatuaż w miejscu intymnym chodzi o łono, tatuaż byłby zakryty przez bielizne czyli bardzo nisko.a o to pytania: 1. Czy tatuator podejmie się takiego wykonania tatuażu? 2. Czy cena będzie wyższa? 3. Czy ból jest większy niż w innych miejscach ? 4. Pytanie do Męskiej czesci użytkowników czy w takim miejscu tatuaż jest dla was SEXY? 6. Czy to miejsce nie jest zbyt wyuzdane? pozdrawiam wszystkich grupowiczów.
|
||||
|
||||
|
jol
Cytat:
zrobi to z checia - ja bym zrobil ![]() 2 wydaje mi sie ze nie 3 Tego nie wiem miejsce jest dosc czule wiec chyba boli bardziej 4 PEWNIE ZE SEXY!! 5 zabraklo pytania ![]() 6 Skad, jest niezle i wiecej takich kobiet powinno byc jak ty, rob ten tatuaz smialo twojemu partnerowi sie spodoba napewno tzn zalezy co tam bedzie jeszcze hahah pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
hejka Sara!
jak dla mnie to ostro milo i przyjemnie taki tatuaż jak zrobisz to moze fote przeslesz ? chociaz na to nie licze ale moze. pozdr.
|
||||
|
||||
|
Hmmm co do bólu to zgadzam się z przedmówcami to troszkę bardziej boli. Jednakże wartość estetyczna przewyższa wszystko.
Taki tatuaż to najbardziej sexowna rzecz która może zrobić kobieta. Przewyższa piękną bielizne. Kobieta która nosi tatuaż w takim miejscu ma duży temperament a to mężczyzną podoba się najbardziej. A jeszcze bardziej jak taka kobieta jest tylko ich:-) Jak najbardziej popieram ten pomysł. I Proszę w ramach możliwości o zaprezentowanie go już po wykonaniu. Oczywiście jeśli tylko będziesz chciała się nim podzielić z nami. A pro po co byś chciała tam wytatuowac to tez ma znaczenie czy cały ten zabieg jest sexy |
|
|
||||
|
||||
|
jako ten któy dziara ludzi mogę powiedzieć z doswiadczenia , bo nie raz na tym miejscu robiłem tatoosa , ze dla dziarajacego to w wiekszosci przypadkow nie jest nic miłego, naprawde , kobiety przychodzą spocone, prawie nigdy nie podgolone, jest to miejsce gdzie je bardziej boli wiedc wiecej sie wiją i zle się tatuje nie ma jak dobrze reki oprzeć , skóra jest inna niz na ramieniu i do tego jescze to dziwne uczucie jak sie kogoś obcego po ty miejscu dotyka , nie wiem jak to wyglada z pozycji klientki, czy ma podobne odczucia
|
|
|
||||
|
||||
|
Witaj Saro wiesz niekażdy tatuatro się podejmuje robienia tatuażu w tym miejscu niewiem może mają jakieś zasady he.A dziarka w tym wygląda jeśli jest fajny wzór.Tu Ci dam linka to sobie sprawdzisz jak to wygląda http://juniorink.pl/gal2007/kobiece/...ce_02.jpg&pg=0 .Pozdrawiam
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam
dziekuje hatecore. ze napisales jak to wyglada ze strony praktycznej. zas panom za wypowiedz co do seksapilu tego tatuazu. nie wiem czy Zdobede sie na pokazanie owego tatuazu publicznie.. co do wzoru to jeszcze rozwazam kilka I napewno napisze jak wroce do domu o jakie chodzi. teraz mykam bo siedze na wykladach I pisze z kom. pozdrawiam wszystkich
|
||||
|
||||
|
witam
dziekuje hatecore. ze napisales jak to wyglada ze strony praktycznej. zas panom za wypowiedz co do seksapilu tego tatuazu. nie wiem czy Zdobede sie na pokazanie owego tatuazu publicznie.. co do wzoru to jeszcze rozwazam kilka I napewno napisze jak wroce do domu o jakie chodzi. teraz mykam bo siedze na wykladach I pisze z kom. pozdrawiam wszystkich
|
||||
|
||||
|
Hmmm Sara
Możesz zrobić tak podać kilka przykładowych wzorów które chciałabyś sobie wytatuować. A my opiszemy reakcje na każdy z zaproponowanych. sądzę że taką drogą wiedziałabyś jaki wzór kreci facetów najbardziej z tych które nam podasz. Możesz nawet opisać co byś chciała mięć. Jeśli nie znajdziesz takich wzorów. Męska wyobraźnia powinna sprostać temu zadaniu. |
|
|
||||
|
||||
|
A jeszcze jedno pytanie
Czy on miałby zakrywać całą cipkę. Czy miałby być dosyć spory ale zaczynać się od góry i być np na miejscu całego owłosienia powiedzmy takiej wielkości ( taki jaki prezentuje zolaozs. ) w swoim linku Czy preferujesz jakiś taki bardziej subtelny gdzieś z boku lekko nachodzący bądź po prostu miejsce gdzie można zakryć bielizną sądzę że ten zaprezentowany przez zolaozs jest fajny. Jednakże to już nie jest sexi jest to już przesada. Według mnie powinien to być ciut miejszy od tego na zdjęciu nie tak rozbudowany taki który lekko wystawał by za obrys bielizny kusił i przyciągał spojrzenie. A przy intymnych chwilach jeszcze bardziej nakręcał partnera. Np taki po którym całując można zejść w właściwe miejsce i rozkręcić zabawę. Ten na zdjęciu według mnie już jest zbyt rozbudowany. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.