![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam pytanie, otóż chcę sobie zrobić dość mały tatuaż tuż nad kostką po zewnętrznej stronie nogi, konkretnie czarną postać biegnącego człowieka, bo po prostu uwielbiam biegać i chcę to jakoś wyrazić
I tu pytanie, jak długo taki tatuaż przypuszczalnie będzie się goił, czyli jak długo będę musiał go kryć przed słońcem no i czy po wykonaniu takiego tatuażu przerwa w bieganiu musi być długa, bo zakłądam, że pewnie z początku nie będę mógł wykonywać tak gwałtownych ruchów nogą. I jeszcze jedno po jakim czasie można zacząć pływać z tatuażem z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
tak wstępnie to goi sie kilka dni/tydzień, ale pływać i mieć na słońcu to raczej z miesiąc
|
|
|
||||
|
||||
|
przerwy z bieganiem sobie zrob prawidlowo tattoo goi sie do 4 tygodni to jest regeneracja naskorka i pokrycie nowa warstwa ale przy prawidlowej pielegnacji wygoi sie szybciej a i musisz uwazac na otarcia
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.