![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
rectum, hehe,
-gdzie sie tatuowalas? -w dupie |
|
|
|||
|
|||
|
- Nigdy nie wiesz czy świeży tatuaż nie wejdzie w infekcja skóry, w tym okresie zwiększa się wydzielanie histaminy, więc także i podatność na reakcje alergiczne.
- Tusze używane do zrobienia tatuażu to nic innego jak mieszana wielu związków chemicznych które bezpośrednio dostają się do naszego krwiobiegu a co za tym idzie do zarodka i mleka matki i skąd ma wiedzieć że dziecko na któryś z tych związków nie jest uczulone ja bym nie sprawdzał. A najlepiej spytać się lekarza |
|
|
||||
|
||||
|
Koleżanka w poprzednim poście już pisała, że nie karmi dziecka. Nie ma w związku z tym zagrożenia.
|
||||
|
||||
|
Witam!
Sadchild-dlaczego "Rectum,haha"?coś nie tak z salonem?Takie"haha"nie za dużo mi mówi.Proszę o rozwinięcie "wypowiedzi". wyso-"w tym okresie zwiększa się wydzielanie histaminy"-masz na myśli ciążę czy okres poporodowy?Piszesz tam również o zarodku i karmieniu piersią,ja nie jestem już w ciąży(urodziłam,dlatego piszę o okresie poporodowym) i NIE KARMIĘ PIERSIĄ!!!!!Proszę o czytanie ze zrozumieniem! ![]() Dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie kierowałem tego bezpośrednio do Ciebie tylko ktoś chciał żebym rozwinął nieco pierwszą odpowiedź.
|
|
|
|||
|
|||
|
haha, odosi sie do nazwy, nie do poziomu w salonie.
dlatego tez w 2giej linijce napisalem "w dupie" |
|
|
||||
|
||||
|
Spoko,spoko-zrozumiałam
.Nikt jrszcze nie napisał mi jaki salon jest godny polecenia w Katowicach?Czyżby takowego nie było ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.