![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Otoz mam juz tatuaz 6 dobe od chwili zrobienia i wszystko ladnie sie goi,skora lekko swedzi i zluszcza sie zbedny naskorek(tak od 3 dni). regularnie 3 razy dziennie smaruje alantanem. I mam dwa pytanka: A)czy moge juz zaczac trenowac (pilka nozna) ,czy intrsnywny wysilek tlenowy a co za tym idzie pocenie sie moze w tym momencie zle wplynac na tatuaz i spowodowac jego uszkodzenie? B)Po czym poznac ze tatuaz juz sie calkowicie zagoił,ze juz mozna brac dluga kapiel,napic sie piwka,pocwiczyc na silowni?? Prosze o odp pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
buhahahahaha
![]() pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Nie ma się z czego śmiać.
Poszukaj na forum podobnych tematów a jest tego trochę. |
|
|
|||
|
|||
|
widze ze chyba nie otrzymam odpowiedzi....a ty grzesiu p****l sie
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
sam sie pierdol lamusie
|
|
|
|||
|
|||
|
Yvonne po 9 dniach skonczyl mi sie alantan,tatuaz jest w wieszkosci juz gladki ale jeszcze troche schozi naskorek w niektorych miejscach.Moge przejsc na smarowanie balsamem (mam nivea z wit E i jojoba) czy musze kupic druga tubke??
|
|
|
|||
|
|||
|
jak jest wybrzuszenie skóry i nie jest równa to smaruj sobie Alantanem bo poprostu szybciej ci się wygoi pozdro( wiesz ocb jak jest nierówna skóra to smaruj)
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie musisz, jeżeli strup odpadł możesz już smarować kremem, najlepiej dla dzieci.
|
|
|
|||
|
|||
|
nie mialem strupow,zluszcza sie jeszcze troche naskorek i swedzi skora
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.