![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Chciałbym sobie zrobić tatuaż pomiędzy pod karkiem (między łopatkami) Ma być to "wtopiona" w ciało skóra węża i na do połowy okręgu napis ''snake passion'' Przeszkodą jest kulturystyka.Dopiero rok trenuję tą dyscyplinę i szybko z tym ni skończę.Celem jest nabranie wagi (+25kg) i pytanie brzmi następująco czy tatuaż się rozciąnie i będzie to źle wyglądało?Nie mówię tutaj o szybkim dopingowych przyrostach o gwarantowanych rozstępach tylko o w miarę spokojnym przybieraniu masy. Tutaj podaję przykład rozciągania skóry (z ok.65kg do ok.85kg) ![]() Pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
powinienem cie zbanowac za to pytanie ale poczekam
|
|
|
|||
|
|||
|
Przepraszam jeżeli było,ale nie mogłem znajść...
Czekam na poważną odpowiedź. |
|
|
||||
|
||||
|
o grzesiu sie pojawil i od razu riposta co do twojego pytania nie ryzykowalbym teraz na twoim miejscu tattoo nawet przy "spokojnym" nabieraniu wagi jednak twoim celem jest przybranie na masie 25 kg to dosc sporo zaczekaj az dojdziesz do tej wagi i pozniej go sobie zrob
|
|||
|
|||
|
a ja sądze że nie powinno ci sie nic stać, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jeśli będzie to wzdłuż kręgosłupa to już w ogóle git, przecież to 25kg nie tylko w plecy wejdzie, a po za tym plecy składają sie z wielu mięśni więc ja bym zrobił ten tatuaż
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.