![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej,
czytałam gdzieś, że jak się idzie robić tatuaż to nie powinno się pić ani brać dragów. Na temat tego dlaczego nie można pić jest wiele wyjaśnień. Ale czy ktoś wie jakie są skutki robienia dziary pod wpływem narkotyków?? Powoduje to jakieś poważne problemy z gojeniem się lub wywołuje to jakąś reakcję alergiczną?? |
|
|
||||
|
||||
|
To proste - narkotyki, podobnie jak alkohol powodują wzrost ciśnienia krwi.
Idiotyzmem jest robienie tatuażu pod wpływem jednego i drugiego, takie osoby powinny być od razu wypraszane z salonu do chwili aż wytrzeźwieją. Osobiscie jestem przeciwniczką naduzywania alkoholu i zażywania narkotyków, to głupota ale to tylko moja opinia. |
|
|
|||
|
|||
|
Powodują wzrost ciśnienia krwi, więc największym zagrożeniem jest to że w czasie tatuowania bardziej będzie leciała krew?? czy może spowodować inne rzeczy, np. zapalenie skóry czy to że tatuaż będzie zle się goił?? Interesują mnie skutki robienia sobie tatuaży pod wpływem narkotyków
|
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie tak, będzie leciała krew, będzie się źle goić a efekt końcowy może nie być zadowalający.
|
|
|
||||
|
||||
|
Po co brac i sie dziarac????? Zalezy tez co bierzesz?????
|
|
|
|||
|
|||
|
a tu sie zgodze tylko z wojtasem....
Amfetamina, Kox, Exstazy podwyzszaja cisnienie a Zielsko obniza co z reszta nie wiem bo nie bralem znam osobe ktora tatuuje sie tlyko jak jest najarana i powiem wam ze tatuaz sie bardzo dobrze przyjmuje![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ziółko jest narkotkiem "lekkim" w sumie sama natura i raczej nie powinno mieć to żadnego wpływu podczas robienia tatuażu tak jak palisz papierosy podczas dziarania, co do reszty to odpada, chyba ,że się aż tak bardzo ktoś boi bólu ze musi iśc na sztyrany ale to radził bym popracować na psychiką...
|
|
|
||||
|
||||
|
A kto ci takich głupot naopowiadał?
Marihuana podobnie jak inne narkotyki powoduje wzrost ciśnienia krwi i przyspieszenie tętna, wysusza śluzówki jamy ustnej, czasami powoduje ataki kaszlu, przekrwienie gałek ocznych, spojówek, niekiedy obrzęk powiek, pocenie się, zwiększenie apetytu, bóle i zawroty głowy, zaburzenia koordynacji ruchowej, uwagi i możliwości uczenia się, zaburzenia pamięci, ogólnie gorszą sprawność psychofizyczna (wzrost urazowości). |
|
|
|||
|
|||
|
jaki wykład dałaś
![]() od czasu do czasu zajarać sobie ziólko odstresowac się jest bardzo dobrze ! |
|
|
||||
|
||||
|
Jak komuś pasuje to nich sobie jara, oby nie za często i nie za dużo.
Ja jestem przeciwna ponieważ w pracy spotykam się z ludźmi uzależnionymi, jeżeli ktoś przestaje się kontrolować a ćpanie czy picie staje się nawykiem to już zaczyna być niebezpieczne. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.