![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
moje pytanie pewnie zostanie uznane za głupie bo tatuaże powinny się podobac wlascicielom a nie innym ludziom, ale trudno...
![]() chcę sobie zrobic tatuaz na wewnetrznej stronie nadgarstka - słowo dosc wysoko na zgięciu- juz od jakiegos czasu ale jak uslyszalam dzis ze to jest 'emo' to zwatpiłam... mam 21 lat i z emo nie mam nic wspolnego, nosze sie tez z jeszcze jednym tatoo na plecach (ale narazie nie znalazłam nic co by mnie przekonało...) myslicie ze to miejsce jest ok ? czy stalo sie przereklamowane? jakie miejsce w krk wybrac? |
|
|
||||
|
||||
|
Miejsce jest na topie, zresztą jak inne.
Rob, jak masz ochotę. |
|
|
|||
|
|||
|
poczytałam o roznych konsekwencjach jakie spotakły ludzi z takim tatuażem np wyblakniecie, rozlanie sie - czy jest to spowodowane miejscem?
|
|
|
||||
|
||||
|
Szybciej niewłaściwą pielegnacją, każdy tatuaż z czasem blednie i traci kontury, wszystko jednak da się poprawić.
|
|
|
|||
|
|||
|
nie zwracaj uwagi na komentarze rob to co tobie sie podoba
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
rozlanie sie jest nie mozliwe, ale tylko gdy wykona sie go we wlasciwym miejscu .
Mam tatuaz wlasnie na nadgarstku no i jest to napis, jak jest on zrobiony nie od razu na zgieciu ale wyzej to sie nie rozleje, a co do blakniecia to spotyka to kazdy tatuaz, wystarczy balsam po kazdej kapieli i kolor wraca , no i najwazniejsze , tatuaz ma podobac sie TOBIE a nie innym, ja sie spotykam ciagle z krytyka co mam napisane i ze miejsce nie takie ale leje na to bo to moje cialo i moj wybor . pozdrawiam ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.